Shop ROOFINO SKYDINING

on Atome
Shop ROOFINO SKYDINING on Atome
Download Atome

Tentang Jenama ROOFINO SKYDINING

Roofino strives to elevate the sky dining experience with a captivating view of Kuala Lumpur's City Centre and beyond, from the 34th Floor of KL Trillion.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di ROOFINO SKYDINING. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan ROOFINO SKYDINING dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan ROOFINO SKYDINING QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di ROOFINO SKYDINING dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan ROOFINO SKYDINING. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

ROOFINO SKYDINING (KL - Trillion KL)

34th Floor, Trillion KL, Jalan Tun Razak, 55000 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 55000
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.