Shop Sense Of Touch

on Atome
Shop Sense Of Touch on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Sense Of Touch

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Sense Of Touch. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Sense Of Touch dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Sense Of Touch QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Sense Of Touch dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Sense Of Touch. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Sense of Touch (PJ - Da Men Mall)

L3-08, Damen Mall, Persiaran Kewajipan, Usj 1, 47600 Subang Jaya, Selangor, Selangor, 47600

Sense Of Touch (PJ - SS2)

No.55, Jalan SS2/66, 47300 Petaling Jaya, Selangor, Selangor, 47300
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.