Shop SENZPRO
on Atome

Shop SENZPRO on Atome

Tentang Jenama SENZPRO

Senzpro is a brand that combines modern smart homes appliances that blend in Scandi minimalist style and ecofriendly concept to launch exceptional products that are unique in “Smart” and “Aesthetic”. Based on the enclosed minimalist enjoyment space concept, Senzpro intends to make everyone’s life healthier through cutting-edge science and technology, helping people to enjoy a stylish, sophisticated and smart lifestyle. Senzpro promotes the smart home system with affordable luxury products of their best quality, to allow people to enjoy an exceptional quality of life be it at home, office, or any environment.

Gunakan Atome di SENZPRO MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanSENZPRO.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai SENZPRO atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Layar laman jenama

Cara membeli di SENZPRO dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan SENZPRO. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.