Shop SHOPLOOOH

on Atome
Shop SHOPLOOOH on Atome
Download Atome

Tentang Jenama SHOPLOOOH

"Be the cloud that give you comfort. Be the sunshine that brighten your day." SHOPLOOOH aims to bring quality casual wear that is simple yet fashionable for every lady, expressing the classic of beauty from true soul, enjoying lifestyle with personal taste.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di SHOPLOOOH. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan SHOPLOOOH dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan SHOPLOOOH QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di SHOPLOOOH dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan SHOPLOOOH. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

SHOPLOOOH (Batu Pahat - Taman Sri Jaya)

2, Jalan Rotan Kong, Taman Sri Jaya, 83000 Batu Pahat, Johor, Johor, 83000

SHOPLOOOH (JB - Taman Ekoperniagaan)

1 JALAN EKOPERNIAGAAN 2/4 TAMAN EKOPERNIAGAAN 81100 JOHOR BAHRU JOHOR MALAYSIA, Johor, 81100

SHOPLOOOH (JB - Taman Sutera Utama)

No #01-01, Block 72, Pangsapuri Sutera, Jln Sutera Dahlia, Tmn Sutera Utama, 81300 Skudai, Johor Bahru, Johor., Johor, 81300

SHOPLOOOH (PJ - Sunway Pyramid)

LG1.76 Sunway Pyramid Mall, 47500 Petaling Jaya, Selangor, Selangor, 47500
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.