Shop SIMBA OPTICS

on Atome
Shop SIMBA OPTICS on Atome
Download Atome

Tentang Jenama SIMBA OPTICS

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di SIMBA OPTICS. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan SIMBA OPTICS dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan SIMBA OPTICS QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di SIMBA OPTICS dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan SIMBA OPTICS. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

SIMBA OPTICS (JB - A Mart Kempas)

A-MART KEMPAS LOT D65 & D66, A MART KEMPAS, JALAN PERSIARAN TANJUNG, TAMAN CEMPAKA, 81200 JOHOR BAHRU, JOHOR, Johor, 81200

SIMBA OPTICS (JB - Bestari Bestmart)

BESTMART LOT S40,S42,S43 BESTARI BESTMART,NO 3,JALAN DANGA,TAMAN NUSA BESTARI 2, 79150 ISKANDAR PUTERI JOHOR, Johor, 79150

SIMBA OPTICS (JB - Kip Mart Tampoi)

KIP MART TAMPOI LOT S068, KIP MALL TAMPOI, TAMAN TAMPOI INDAH, 81200 JOHOR BAHRU, JOHOR, Johor, 81200
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.