Shop SINAR Setapak Optikal

on Atome
Shop SINAR Setapak Optikal on Atome
Download Atome

Tentang Jenama SINAR Setapak Optikal

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di SINAR Setapak Optikal. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan SINAR Setapak Optikal dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan SINAR Setapak Optikal QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di SINAR Setapak Optikal dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan SINAR Setapak Optikal. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

SINAR Setapak Optikal (Gombak - Batu Caves)

Lot B12, Giant Complex, Batu Caves, Lot 10243 Off Jalan Caves, Daerah Gombak, 58100, Batu Caves, Selangor, Selangor, 58100

SINAR Setapak Optikal (KL - Desa Setapak)

No.10, Jalan 1/27B, Desa Setapak, 53300, Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 53300

SINAR Setapak Optikal (KL - Taman Danau Kota)

Lot G14, No5, Jalan Kilang, Off Jalan Genting Kelang, Taman Danau Kota, 53300 Kuala Lumpur , Kuala Lumpur, 53300
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.