Shop SINNACO

on Atome
Shop SINNACO on Atome
Download Atome

Tentang Jenama SINNACO

Sinnaco is a Durian Specialist, at a famous durian street in Petaling Jaya, Seksyen 19. You can find them today to get your fresh, thick and delicious durian, handpicked with love. They have many combo sets to choose from and are already seperated from its husk, for easy consumption!

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di SINNACO. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan SINNACO dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan SINNACO QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di SINNACO dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan SINNACO. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

SINNACO (PJ - Seksyen 19)

No. 28, Jalan 19/3, Seksyen 19, Petaling Jaya, 46300 Selangor, Malaysia, Selangor, 46300
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.