Shop Sportsrevo

on Atome
Shop Sportsrevo on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Sportsrevo

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Sportsrevo. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Sportsrevo dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Sportsrevo QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Sportsrevo dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Sportsrevo. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Sportsrevo (JB - TMIYC)

Sportsrevo, Tunku Mahkota Ismail Youth Center Johor Bahru (TMIYC), Jalan Tun Abdul Razak (Susur 4), Taman Imigresen, 80200 Johor Bahru, Johor., Johor, 80200

Sportsrevo (Selangor - Evo Mall)

Lot No. G13 & G14, Ground Floor, Evo Mall Bangi, Jalan Medan 2D, Seksyen 9, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor., Selangor, 43650
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.