Shop The Active Chimp

on Atome
Shop The Active Chimp on Atome
Download Atome

Tentang Jenama The Active Chimp

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di The Active Chimp. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan The Active Chimp dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan The Active Chimp QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di The Active Chimp dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan The Active Chimp. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

The Active Chimp (PJ - Damansara Utama)

THE ACTIVE CHIMP DAMANSARA UTAMA : 16B, Jalan SS 21/39, Damansara Utama, 47400 Petaling Jaya, Selangor, Selangor, 47400

The Active Chimp (PJ - Kota Damansara)

THE ACTIVE CHIMP KOTA DAMANSARA : B3, 2-1, Jalan Teknologi 2/1B, Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor, Selangor, 47810
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.