Shop The Klinique Signature

on Atome
Shop The Klinique Signature on Atome
Download Atome

Tentang Jenama The Klinique Signature

You deserve the best aesthetic treatment! Whether you’re looking for PRP or Threads, fat reduction, or just great skincare, The Klinique Signature has you covered. They aim to provide you with affordable and effective treatments that work. That’s why they offer the latest and most advanced aesthetic treatments and products available. Best of all, they guarantee their highest priority is always you. Their treatments are not a quick fix solution – they focus on solutions and treatment plans to provide long-term results.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di The Klinique Signature. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan The Klinique Signature dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan The Klinique Signature QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di The Klinique Signature dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan The Klinique Signature. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

The Klinique Signature (Puchong - Jalan Kenari 17A)

23, Jalan Kenari 17A, Puchong, 47170, Selangor, Selangor, 47170
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.