Shop THE XPERT BEAUTY

on Atome
Shop THE XPERT BEAUTY on Atome
Download Atome

Tentang Jenama THE XPERT BEAUTY

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di THE XPERT BEAUTY. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan THE XPERT BEAUTY dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan THE XPERT BEAUTY QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di THE XPERT BEAUTY dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan THE XPERT BEAUTY. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

THE XPERT BEAUTY (JB - Taman Kota Masai)

23A, JALAN RAMBAI 11, TAMAN KOTA MASAI, 81700 PASIR GUDANG, JOHOR, Johor, 81700

THE XPERT BEAUTY (Shah Alam - Taman Bunga Negara)

NO31A, JALAN BALAKUNG 27/7, TAMAN BUNGA NEGARA, SEKSYEN 27, 40400 SHAH ALAM, SELANGOR, Selangor, 40400
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.