Shop TIARASA ESCAPES

on Atome
Shop TIARASA ESCAPES on Atome
Download Atome

Tentang Jenama TIARASA ESCAPES

Only 45 mins from KL. 20 luxurious safari-style tents & 5 dreamy treehouses, surrounded by mountain mist, lush rainforest, babbling brooks, winding paths. Glamping at its finest.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di TIARASA ESCAPES. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan TIARASA ESCAPES dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan TIARASA ESCAPES QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di TIARASA ESCAPES dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan TIARASA ESCAPES. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

TIARASA ESCAPES GLAMPING (PJ - The Strand)

NO 28-2 JALAN PJU 5/20D THE ENCORP STRAND , KOTA DAMANSARA PJU 5 , 47810 PETALING JAYA SELANGOR DARUL EHSAN MALAYSIA, Selangor, 47810
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.