Shop Tuesdè
on Atome

Shop Tuesdè on Atome

Tentang Jenama Tuesdè

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Tuesdè. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Tuesdè dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Tuesdè QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Tuesdè dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Tuesdè. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Tuesdè (JB - Toppen Shopping Centre)

Lot L2.86, Level 2, Toppen Shopping Centre, Taman Desa Tebrau, 81100,Johor, Johor, 81100

Tuesdè (KL - Desa Sri Hartamas)

B-01-03, B-01-03A, Block B, Galleria Hartamas, Jalan 26A/70B, Desa Sri Hartamas, 50480, Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 50480

Tuesdè (KL - Mid Valley City)

MIDVALLEY BOULEVARD, KL: 35-9, The Boulevard, Mid Valley City, Lingkaran Syed Putra, 59200 WP Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 59200

Tuesdè (KL - Pavilion Kuala Lumpur)

PAVILION KL, BUKIT BINTANG: Beauty Hall, Lot 7.02.05 Level 7, 168, Bukit Bintang St, 55100 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 55100