Shop VAYTITA

on Atome
Shop VAYTITA on Atome
Download Atome

Tentang Jenama VAYTITA

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di VAYTITA. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan VAYTITA dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan VAYTITA QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di VAYTITA dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan VAYTITA. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

VAYTITA (KL - Kompleks MITEC)

Booth Lot 285 & 291, Kompleks MITEC @ KL Metropolis, 8, Jalan Dutamas 2, Segambut 50480, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 50480

VAYTITA (KL - MyTOWN)

Booth B14, Central Town (G), No. 6, Jalan Cochrane, Seksyen 90, 59100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur , Kuala Lumpur, 59100

VAYTITA (Shah Alam - Bandar Setia Alam)

36-1F, Jalan Setia Perdana AY U13/AY, Seria 88 Business Center, Bandar Setia Alam 40170, Shah Alam, Selangor, Selangor, 40170

VAYTITA (Shah Alam - Central i City)

Booth 24, Ground Floor (G), No. 1, Persiaran Multimedia, Seksyen 7, Jalan Plumbum 7/102, I-City, 40000 Shah Alam, Selangor, Selangor, 40000

VAYTITA (Shah Alam - Setia City Mall)

Booth Lot A & B, Lower Ground (LG), 7, Persiaran Setia Dagang, Setia Alam, 40170, Shah Alam, Selangor., Selangor, 40170
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.