Shop Vintage Hair Gallery

on Atome
Shop Vintage Hair Gallery on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Vintage Hair Gallery

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Vintage Hair Gallery. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Vintage Hair Gallery dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Vintage Hair Gallery QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Vintage Hair Gallery dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Vintage Hair Gallery. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Vintage Hair Gallery (JB - Taman Nusa Bestari)

23G, Jalan Bestari 6/2, Taman Nusa Bestari, 79150 Nusajaya, Johor, Johor, 79150

Vintage Hair Gallery (JB - Taman Sutera Utama)

84G, Jalan Sutera Tanjung 8/4, Taman Sutera Utama, 81300 Johor Bahru, Johor, Johor, 81300
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.