Shop Vsmash Sports

on Atome
Shop Vsmash Sports on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Vsmash Sports

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Vsmash Sports. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Vsmash Sports dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Vsmash Sports QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Vsmash Sports dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Vsmash Sports. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Vsmash Sports (KL - Jalan Kuchai Lama - 12)

No.12, Jalan Kuchai Maju 19, Dinasti Sentral, off Jalan Kuchai Lama, 58200 Kuala Lumpur., Kuala Lumpur, 58200

Vsmash Sports (PJ - Menara Symphony)

Lot 02-1, 03-1, 1st Floor Menara Symphony, Jalan Professor Khoo Kay Kim, Seksyen 13, 46200 Petaling Jaya, Selangor., Selangor, 46200
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.