Shop Westwood Clinic

on Atome
Shop Westwood Clinic on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Westwood Clinic

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Westwood Clinic. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Westwood Clinic dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Westwood Clinic QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Westwood Clinic dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Westwood Clinic. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Westwood Clinic (Klang - Bandar Bukit Raja)

KLANG: 9, Jalan Astaka 1G/KU2, Bandar Bukit Raja, 41050 Klang, Selangor Darul Ehsan, Selangor, 41050

Westwood Clinic (PJ - Seksyen 13)

PETALING JAYA: UG-23, PJ Midtown, Jalan Kemajuan, Seksyen 13, 46200 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan, Selangor, 46200
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.