Shop Wingard

on Atome
Shop Wingard on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Wingard

In 2004, the founder of Tint Gallery invested in 2 years of research and development to unveil a break-through product for the automotive security film industry. The result is WinGard, a professional grade security solar film product combining top technologies from Japan and USA. WinGard binds to glass and strengthens it to withstand up to 8 times more impact than ordinary films. It is the first of its kinds to provide high solar heat rejection films with dependable protective features. Unlike conventional window films, WinGard promises 3 layer of innovations from high tech, state of the art films and technology.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Wingard. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Wingard dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Wingard QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Wingard dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Wingard. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Wingard (KL - Pandah Indah)

No 4, Jalan Pandan Indah 4/38, Pandan Indah, 55100 Kuala Lumpur, W.P, Kuala Lumpur, 55100

Wingard (Shah Alam - Glenmarie)

No. 18, Jalan Penguasa B U1/53B, Temasya Square Glenmarie, 40150 Shah Alam, Selangor, Malaysia, Selangor, 40150
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.