Shop YAYASAN JDT

on Atome
Shop YAYASAN JDT on Atome
Download Atome

Tentang Jenama YAYASAN JDT

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di YAYASAN JDT. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan YAYASAN JDT dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan YAYASAN JDT QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di YAYASAN JDT dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan YAYASAN JDT. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

YAYASAN JDT (JB - Wisma YPJ Holdings)

Aras B-01, WISMA YPJ HOLDINGS, NO.5, JALAN SRI PERKASA 1/3, TAMAN TAMPOI UTAMA, 81200, JOHOR BAHRU. JOHOR, Johor, 81200
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.