Shop YURI CLINIQUE

on Atome
Shop YURI CLINIQUE on Atome
Download Atome

Tentang Jenama YURI CLINIQUE

Yuri Clinique promises the best care for client. They provide consultation & treatment by professional & qualified doctors and uses medical grade devices & products with international certification. Their services range from General Medical consultation to Facial, Dermatology and Body procedure treatments.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di YURI CLINIQUE. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan YURI CLINIQUE dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan YURI CLINIQUE QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di YURI CLINIQUE dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan YURI CLINIQUE. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

YURI CLINIQUE (JB - Adda Heights)

75, G Floor, Jalan Adda 3/1, Adda Heights, 81100 Johor Bahru, Jalan, Johor, 81100

YURI CLINIQUE (Shah Alam - Seksyen U13)

12a Jalan Setia Dagang AL U13 / AL, Setia Alam, Seksyen U13, 40170 Shah Alam, Selangor, Selangor, 40170
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.