Shop Zen Suous

on Atome
Shop Zen Suous on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Zen Suous

Established in 2003, ZenSuous supplies and produces quality aromatherapy and spa products, as well artistically designed spa-related accessories and decor. ZenSuous is a way of helping you reconnect with yourself and to clear away the clutter — mentally, emotionally, and physically — so you can shine your brightest.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Zen Suous. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Zen Suous dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Zen Suous QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Zen Suous dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Zen Suous. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Zen Suous (KL - Jalan Ampang)

Healthmarket Pharmacy, Jalan Ampang, Kampung Berembang, 50450 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Selangor, 50450

Zen Suous (KL - The Gardens Mall)

The Gardens Mall , Lingkaran Syed Putra, Mid Valley City, 59200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 59200

Zen Suous (PJ - Sunway Pyramid)

Sunway Pyramid Mall, LG2 Marrekesh Street, No. 3, Jalan PJS 11/15, Sunway City, 47500 Petaling Jaya, Selangor, Selangor, 47500

Zen Suous (Puchong - Bandar Kinrara)

40 Jalan BK5 /11D Bandar Kinrara 47180 Puchong, Selangor, 47180
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.