Sneakers Adidas NMD Terhangat di Novelship

Penulis Starry

Feb 15 2022

Kita semua tahu bahawa keperluan untuk membeli kasut yang lebih selesa dan bergaya sentiasa datang kembali dari semasa ke semasa. Walaupun tiada penyelesaian muktamad untuknya selain membeli kasut baharu, mendapatkan pasangan yang sempurna akan membuatkan anda berpuas hati untuk jangka masa panjang. Kami membawakan kepada anda senarai beberapa pasangan kasut yang sesuai, khususnya dikenali sebagai kasut Adidas NMD R1 dan Adidas NMD R2.

Sneakers Adidas NMD yang anda akan jatuh cinta dengan serta-merta!

Jika anda baru-baru ini mencari kasut yang unik dan berkualiti tinggi untuk fesyen jalanan, pakaian kasual atau sukan anda, maka pencarian anda akan berakhir di sini. Kerana, jenama mewah yang terkenal, Adidas nampaknya tidak perlahan dalam menghasilkan kasut yang sangat bergaya dan keren. Dan Novelship tidak mahu melepaskan sebarang peluang untuk membawakan reka bentuk ini kepada anda supaya anda sentiasa dikemas kini tentang fesyen sambil mengikut bajet. Anda tidak perlu risau tentang kepelbagaian kasut, dan warna istimewa, kerana di Novelship anda boleh menyemak imbas hasil kasut 675 Adidas NMD R1 dan R2. Jadi, inilah gambaran sekilas tentang apa yang menanti anda di kedai kami.

Adidas NMD R1 dan R2

Edisi Adidas NMD R1 Terbaik

Terdapat banyak artikel Adidas NMD R1 yang anda akan dapati sukar untuk lulus. Jadi mari kita lihat beberapa edisi terbaik berkenaan dengan fesyen, ketahanan dan keselesaan:

  1. Adidas NMD R1 ‘Tech Emerald

Dengan penampilan yang pelbagai warna, ini adalah satu pasangan yang anda tidak mahu ketinggalan. Bukan sahaja edisi ini sangat tahan lama dan selesa, tetapi ini adalah salah satu pilihan paling trendi dalam siri Adidas NMD R1.

Ia terdiri daripada jalur warna zamrud berteknologi, hitam teras dan coklat malam. Ini dinyatakan dalam kategori gaya hidup; walau bagaimanapun, ia adalah pilihan yang tepat jika anda seorang yang ingin mencecah trek joging. Di bahagian atas, ia mempunyai tali yang sepadan dengan warna kasut dan lapisan Adidas biasa. Bahagian bawah yang tebal memastikan keselesaan tinggi semasa melakukan aktiviti oktana tinggi. Secara keseluruhannya, Adidas NMD R1 ialah pilihan anda jika anda mencari kasut larian yang bergaya.

  1. Adidas NMD R1 V2 ‘PARIS’

Jika anda seorang yang ingin membuat kenyataan dengan kasut anda, maka Adidas NMD R1 V2 edisi ini sangat sesuai untuk anda. Hitam di bahagian atas, warna yang berbeza mula sebati di bahagian bawah kasut. Di bahagian tepi, ia dicampur dengan warna merah, putih dan biru menjadikannya pilihan yang sangat bergaya.

Lapik Adidas juga dibuat secara berbeza dengan setiap warna mengisi satu jalur. Tali di bahagian atas bercampur sempurna dengan warna kasut keseluruhan menjadikan ia kelihatan lebih berkelas. Kasut direka untuk dipakai pada banyak kesempatan. Menuju keluar untuk makan malam santai, berkumpul rakan-rakan atau dalam perjalanan jalan raya? Jangan lupa bawa Adidas NMD R1 V2 anda bersama anda.

Edisi Adidas NMD R2 Terbaik

Edisi Adidas NMD R2 tidak ketinggalan kerana reka bentuknya yang menarik, pandangan yang bergaya dan tahan lama. Mari lihat artikel Adidas NMD R2 yang terbaik:

  1. Adidas NMD R2 PK ‘

RAW PINK’

Jika anda seorang yang mempunyai selera fesyen klasik yang santai, maka kasut Adidas NMD R2 ini sesuai untuk anda. Dengan warna merah jambu mentah, mereka tidak menarik semua perhatian tetapi mempamerkan jumlah kelas yang betul. Ia kelihatan agak mudah pada pandangan dengan warna merah jambu mentah penuh. Walau bagaimanapun, apabila diperhatikan dengan mendalam, kotak pilihan kecil dan lapisan kelabu di atas tali mengeluarkan suasana vintaj.

Jalur Adidas dilitupi dengan warna merah jambu mentah manakala bahagian tepi semuanya berwarna putih. Bahagian bawah berlorek hitam dan padan dengan sempurna dengan rasa keseluruhan. Oleh kerana saiz bahagian bawah yang tebal, kasut memberikan keselesaan yang hebat walaupun semasa berlari dan bersenam. Kasut boleh dipakai untuk makan malam kasual dan boleh digunakan jika anda seorang pelari. Ini menjadikan Adidas NMD R2 edisi ini tiada masalah.

  1. White Mountaineering X Adidas NMD R2 PRIMEKNIT OLIVE

Pasangan ini adalah salah satu yang terbaik yang anda akan dapati dalam siri Adidas NMD. Kasut ini direka khas untuk mendaki gunung dan aktiviti oktana tinggi yang lain. Disebabkan ini, kasut sangat selesa dan tahan lama. Dengan warna hijau utama, ia mempunyai jalur warna Trace Olive dan Footwear White.

Di bahagian atas, ia mempunyai primeknit yang menambah lebih banyak nilai. Zaitun berwarna di bahagian atas, naungan menjadi lebih gelap di bahagian tepi. Banyak lapisan putih boleh diperhatikan pada bahagian hadapan yang menaikkan penampilannya. Jadi, jika anda sedang mencari kasut untuk menjalankan pengembaraan, jangan lihat lebih jauh daripada edisi Adidas NMD R2 ini.

Mengenai Novelship

Berpangkalan di Singapura, Novelship ialah platform jualan semula. Diasaskan pada 2018 oleh Richard Xia (CEO) dan Chris Xue (COO), Novelship telah menempa nama yang jauh dalam mencipta nama. Platform jualan semula adalah semata-mata berdasarkan pakaian jalanan dan kasut.

Semasa pandemik Covid-19, Novelship buat pertama kali dalam sejarahnya mencapai hasil bulanan sebanyak $1.3 juta. Platform ini tertumpu sepenuhnya untuk menyasarkan khalayak Asia Selatan dan Asia-Pasifik.

Apa yang platform lakukan ialah ia membeli barangan daripada jenama dan mengesahkannya. Ini adalah gig yang kelihatan ringkas tetapi boleh turun ke bawah jika pengesahan tidak mencapai sasaran. Untuk tujuan pengesahan, kakitangan yang terlatih secara profesional dilantik untuk memerangkap pemalsuan.

Secara purata, Novelship menjual semula sekitar 100 kasut setiap hari. Populariti Novelship datang daripada fakta bahawa ia sangat berpatutan berbanding dengan jenama. Kasut Novelship Adidas NMD R1 dan R2 telah menimbulkan kekecohan sejak kebelakangan ini.

Novelship dalam Kerjasama dengan Atome

Novelship ialah peniaga Atome, yang bermaksud bahawa pelanggan mempunyai pilihan untuk membahagikan pembelian mereka kepada 3 pembayaran. Pilihan ini adalah pilihan yang menarik, yang membolehkan pelanggan merancang pembelian mereka sambil memerhatikan belanjawan mereka.

Apa itu Atome?

Beribu pejabat di Singapura dengan lebih 10,000 peniaga rakan kongsi dan tersedia di 10 pasaran, Atome menawarkan pengguna pilihan dan kemudahan pilihan pembayaran yang fleksibel untuk pelbagai produk dan perkhidmatan. Apl Atome membolehkan pembeli membahagikan pembelian mereka ke atas 3 pembayaran bulanan tanpa faedah dengan mengimbas kod QR dalam kedai peruncit rakan kongsi atau daftar keluar tapak web. Dengan membahagikan pembayaran mereka, pengguna Atome akan mengurus kewangan mereka dengan lebih baik sambil menjadikan produk dan perkhidmatan berkualiti lebih mudah dicapai. Semak peniaga kami di www.atome.my

Scan QR code to download the Atome app
Imbas QR untuk memuat turun apl Atome

Bagaimana untuk menempah kasut Adidas NMD anda melalui Atome

Membuat pembayaran melalui Atome ialah salah satu perkara paling mudah untuk dilakukan. Anda perlu mengikuti tiga langkah ini untuk melengkapkan pembayaran anda untuk kasut Adidas NMD kegemaran anda:

  • Apabila anda menuju ke bahagian pembayaran, pilih Atome sebagai pilihan pembayaran anda.
  • Pilihan ini akan menavigasi anda ke menu berikut. Walau bagaimanapun, anda mesti mempunyai akaun Atome untuk menyelesaikan transaksi.
  • Anda boleh membuat pembayaran pertama.

Main keywords of the article:

Diskaun sebanyak RM15 untuk pembelian pertama
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.