Kasut Larian Adidas terbaik untuk meningkatkan larian anda

Penulis Starry

Feb 15 2022

Jika anda telah membuat keputusan untuk larian harian di taman bandar, kasut larian Adidas ialah pilihan terbaik untuk meningkatkan larian dan motivasi anda. Atau dalam kes lain, jika anda seorang ahli sukan, kasut lari Adidas untuk wanita dan lelaki adalah pilihan terbaik untuk meningkatkan bentuk sukan anda. Kami bersungguh-sungguh apabila kami mengatakan kasut ini akan meningkatkan larian anda kerana ia direka untuk mengembalikan tenaga dengan tapak tengah kusyen penguatnya.

Jualan Adidas dan penggunaan kasut yang meluas menyatakan kualitinya yang tinggi. Dan bahagian yang terbaik? Terdapat begitu banyak warna untuk dipilih. Tapi jangan risau. Kami memudahkan anda dengan menyenaraikan beberapa kasut popular yang mungkin anda suka.

Sila lihat Kasut Larian Adidas Terbaik untuk larian seterusnya

Kami faham betapa mengelirukannya apabila anda perlu membuat keputusan daripada beratus-ratus kasut di hadapan anda. Kami mengecilkan carian anda dengan memberikan anda kasut Adidas terbaik untuk wanita dan lelaki. Walaupun semuanya tulen, berkualiti tinggi dan selesa, anda tidak akan terhad dari segi pilihan dan cita rasa dalam reka bentuk. Jadi, mari kita mulakan senarai kasut lari Adidas Malaysia:

BAD BUNNY X ADIDAS FORUM POWERPHASE ‘BENITO’

Jika anda seorang yang ingin diperhatikan apabila anda memasuki tempat itu, maka Bad Bunny adalah untuk anda. Ditutup dengan warna-warna pastel yang cantik, kasut lari Adidas sangat menarik perhatian namun bagus. Tema artikel kasut Benito mengambil inspirasi daripada reka bentuk kasut bola keranjang tahun 80-an sejajar dengan rasa fesyen moden

ADIDAS YEEZY BOOST 700 ‘INERTIA’

Kasut Yeezy Boost berwarna terang terhasil daripada Kerjasama Adidas X Kanye West. Kasut larian mempunyai tapak tengah jatuh penuh, manakala bahagian tepi kasut diperbuat daripada kulit premium dan lapisan bawah jaringan untuk memulakan larian anda. Tumit diperincikan dengan lapisan yang juga mencerminkan dengan kontras sempurna jalur karang dalam tiga.

SEAN WOTHERSPOON X DISNEY X ADIDAS SUPERTURF ADVENTURE’ JimiNY CRICKET

Bayangkan gabungan tiga parti! Sungguh nikmat, bukan? Kasut lari Adidas yang terbaik memberikan perasaan watak Disney kerana warna ungu dan teal yang menonjol pada kulit kuning air. Corak menyekat dengan kemas memisahkan warna-warna cerah dengan jahitan longgar. Kasut datang dengan kantung kecil dan comel yang juga boleh ditanggalkan dengan zip. Ia boleh digunakan sebaiknya untuk pengembaraan dan berlari untuk melengkapkan perjalanan anda dengan sekumpulan tenaga yang mereka ada untuk berikan kepada anda. Selain itu, pasangan itu adalah penurunan terbaru dari musim November 2021, termasuk dalam kategori kasut lari Adidas terbaik wanita dan lelaki.

PHARRELL X ADIDAS NMD HUMAN RACE ‘BLACK

Kasut lari Adidas warna duo ini adalah setitik daripada koleksi kolaborasi Pharrell X Adidas. Seperti yang dinyatakan di atas, ia meningkatkan larian anda kerana ia datang dengan tapak tengah bagi dorongan panjang penuh dan bahagian atas rajutan prima. Untuk meningkatkan penampilan yang minimum, mereka membalut tali berwarna putih, memperkenalkan reka bentuk baharu pada kasut larian. Untuk menjelaskannya, anda boleh melihat “Perlumbaan Manusia” dalam huruf besar di bahagian atas hadapan kasut.

Mengenai Novelship

Berpangkalan di Singapura, Novelship ialah platform jualan semula. Diasaskan pada 2018 oleh Richard Xia (CEO) dan Chris Xue (COO), Novelship telah menempa nama yang panjang dalam mencipta nama. Platform jualan semula adalah semata-mata berdasarkan pakaian jalanan dan kasut.

Semasa pandemik Covid-19, Novelship mencapai pendapatan bulanan sebanyak $1.3 juta buat kali pertama dalam sejarahnya. Platform ini ialah kedai dalam talian terkemuka untuk produk berjenama tulen di seluruh dunia. Begitu juga, anda boleh mencari kasut lari kegemaran anda daripada sehingga 3000 kasut Adidas daripada pelbagai koleksi(search here)

Untuk tujuan pengesahan, kakitangan yang terlatih secara profesional dilantik untuk memerangkap pemalsuan. Inilah sebabnya Novelship berbangga dengan mendakwa “Beli dan Jual kasut 100% tulen”.

Apa itu Atome?

Beribu pejabat di Singapura dengan lebih 10,000 peniaga rakan kongsi dan tersedia di 10 pasaran, Atome menawarkan pengguna pilihan dan kemudahan pilihan pembayaran yang fleksibel untuk pelbagai produk dan perkhidmatan. Apl (dapatkan apl) membolehkan pembeli membahagikan pembelian mereka ke atas 3 pembayaran bulanan tanpa faedah dengan mengimbas kod QR dalam kedai atau pembayaran tapak web peruncit rakan kongsi. Dengan membahagikan pembayaran mereka, pengguna Atome akan mengurus kewangan mereka dengan lebih baik sambil menjadikan produk dan perkhidmatan berkualiti lebih mudah dicapai. Lihat peniaga kami di Atome.

Scan QR code to download the Atome app
Imbas QR untuk memuat turun apl Atome

Novelship dalam Kerjasama dengan Atome

Novelship ialah pedagang dengan kerjasama Atome. Atome membantu penggunanya dengan pembayaran, yang bermaksud bahawa pelanggan boleh membahagikan pembelian mereka kepada 3 bahagian. Pilihan itu boleh dilaksanakan, terutamanya apabila membeli produk kelas tinggi dari kedai tulen seperti Novelship. Ia juga membolehkan pelanggan merancang pembelian mereka sambil memerhatikan belanjawan mereka.

Cara membayar kasut lari Adidas anda melalui Atome

Membuat pembayaran melalui Atome ialah salah satu perkara paling mudah untuk dilakukan. Anda perlu mengikuti tiga langkah ini untuk melengkapkan pembayaran anda untuk kasut lari Adidas terbaik anda untuk lelaki dan wanita:

  • Apabila anda menuju ke bahagian pembayaran, pilih Atome sebagai pilihan pembayaran anda.
  • Pilihan ini akan menavigasi anda ke menu berikut. Walau bagaimanapun, anda mesti mempunyai akaun Atome untuk menyelesaikan transaksi.
  • Dari situ, anda boleh melengkapkan pembayaran pertama anda.

Kesimpulan

Pergi ke Novelship untuk membeli kasut lari Adidas kegemaran anda di Malaysia pada harga terbaik dan dengan kaedah pembayaran terbaik melalui Atome. Kami telah menyelesaikan semuanya untuk anda, daripada membawa koleksi premium, menyerlahkan kasut terbaik dan menyediakan kaedah pembayaran yang paling mudah.

Main keywords of the article:

Diskaun sebanyak RM15 untuk pembelian pertama
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.