Dapatkan Kerusi Pejabat Terbaik dan Banyak Lagi daripada Furniture Direct Malaysia

Adakah anda sudah lama mencari kerusi pejabat terbaik di seluruh Malaysia? Nah, carian itu telah membawa anda ke tempat yang betul kerana tiada siapa yang membuat perabot seperti Furniture Direct Malaysia!

Kedai ini membawa perabot bergaya dan tradisional daripada pelbagai syarikat dan jenama yang pakar dalam seni pembuatan perabot. Ia adalah kedai sehenti dalam setiap erti dunia.

Perkara yang menarik tentang Furniture Direct Malaysia ialah ia tidak berurusan secara eksklusif dalam kelengkapan rumah; sebaliknya, koleksinya juga termasuk perabot pejabat. Sudah tiba masanya untuk meninggalkan hari-hari perjuangan apabila menyediakan ruang kerja seseorang dahulunya merupakan satu cabaran!

Berikut ialah senarai ringkas tentang perkara yang anda akan temui: Meja persidangan, Meja Eksekutif, Kabinet Pemfailan, rangkaian Kerusi Pejabat, Set Bilik Tidur, Meja Makan, Sofa dan Perabot Taska, Kabinet Dapur, Tilam, Peralatan Tempat Tidur yang selesa dan banyak lagi. ! Mereka juga menerima tempahan untuk potongan tersuai.

Apa yang menjadikan kerusi pejabat ergonomik?

Bagi sesetengah orang, duduk mungkin kedengaran santai, tetapi duduk di meja dan bekerja sepanjang hari adalah satu tugas yang menggerunkan, terutamanya apabila ia mengambil kesan yang besar pada badan anda, tepatnya di belakang anda. Sama ada anda bekerja dari rumah atau di pejabat, anda layak melakukannya dari kerusi pejabat yang selesa!

Apakah maksud istilah ‘kerusi ergonomik’ sebenarnya? Nah, ia adalah salah satu yang menyokong belakang dan badan anda dengan baik, mencegah kegelisahan dan masalah belakang.

Inilah pandangan saya tentang ciri-ciri kerusi kerja yang ideal:

 • Tempat duduk dan belakang yang cukup luas untuk menampung badan anda dengan baik.
 • Kusyen yang baik untuk mengelakkan kesakitan yang tidak perlu.
 • Tempat letak tangan dengan kedudukan yang sempurna dan berkadar.
 • Punggung yang direka dengan baik untuk membantu badan anda mengekalkan postur yang sihat.
 • Pilihan untuk melaraskan ketinggian kerusi dengan sewajarnya.
 • Ciri kecondongan yang licin dan sandaran kepala yang mewah untuk menggalakkan tidur siang yang bertenaga.
 • Roda pusing dan kukuh 360 darjah untuk menggalakkan pergerakan mudah dan akses yang lebih besar.

Kini, anda tahu apa yang perlu dicari apabila anda pergi membeli-belah kerusi!

Kepentingan postur yang baik

Kita semua telah diberitahu untuk ‘tidak membongkok’ atau ‘memperbaiki postur anda’ beberapa kali. Dan walaupun anda berasa terkilan, cadangan itu adalah berfaedah kerana postur penting.

 • Dengan mengekalkan postur yang betul, anda boleh mengelak daripada mudah letih.
 • Seperti yang anda sedia maklum, ia juga menghalang sakit belakang dan ketegangan otot.
 • Ia menyelamatkan anda daripada masalah belakang seperti Sciatica, Spondylosis, Herniated Disc, dll.
 • Anda akhirnya mengelakkan masalah yang berkaitan dengan leher juga.
 • Postur yang betul meningkatkan aliran darah, memastikan anda sihat.
 • Ia juga menambah kesihatan saraf bersama-sama dengan memelihara bentuk tulang belakang anda.

Terokai kerusi pejabat terbaik di Furniture Direct Malaysia

Kerusi pejabat bersandar rendah

Ini bukan kerusi dengan punggung pendek; ia adalah sebaliknya. Tujuan kerusi bersandar rendah adalah untuk menguatkan kawasan lumbar tulang belakang anda. Ia memberikan sokongan yang luar biasa sepanjang jalan dari tulang ekor anda ke belakang tengah anda. Ini juga dikenali sebagai ‘kerusi jurutaip’ atau’ kerusi tugas.’

Kerusi pejabat belakang rendah Merryfair OVO: Perabot yang kelihatan futuristik ini akan meningkatkan bukan sahaja postur anda tetapi juga suasana bilik yang didudukinya. Jaringan di bahagian belakang dibuat dengan filamen elastomer tegangan tinggi yang kekal tegang tanpa mengira berapa lama masa berlalu. Mesh juga membantu dengan pengudaraan. Reka bentuk roll-off ‘Waterfall’ memastikan bahagian tepi tempat duduk tidak mencucuk kaki anda.

Kerusi pejabat belakang rendah JENKAL JK-2B: Kerusi ini disertakan dengan tempat letak kepala dan tempat letak tangan boleh laras untuk membantu anda mencari kedudukan paling selesa untuk diri sendiri. Tempat duduk diperbuat daripada buih yang dibentuk supaya bahagian bawah anda tidak mengeluh kerana duduk secara berterusan. Ia juga mempunyai mekanisme penguncian berbilang. Tapak kerusi ini dibuat dengan Kastor Chrome dan PU. Adakah anda tahu apa bahagian yang terbaik? JENKAL boleh ditempah dalam 32 warna yang berbeza!

Kerusi pejabat bersandar tinggi

Punggung anda akan menyukai kerusi hebat ini. Mereka menawarkan sokongan padu pada kawasan serviks, toraks dan lumbar tulang belakang anda. Sudah tiba masanya untuk mengucapkan selamat tinggal kepada semua masalah leher dan belakang anda! Kerusi eksekutif termasuk dalam kategori ini.

Kerusi pejabat belakang tinggi Y3001: Sebuah karya ergonomik, kerusi ini menarik untuk dilihat dan diduduki. Punggung yang tinggi akan membuai tulang belakang anda untuk membantu mengekalkan bentuknya dan menggalakkan postur yang betul. Anda boleh melaraskan ketinggian tempat duduk dan tempat letak tangan mengikut keinginan anda. Bahagian belakang mesh berfungsi untuk memastikan badan anda berada pada suhu optimum dengan membenarkan pengudaraan. Y3001 mempunyai kaki Keluli Tahan Karat dan rangka yang kukuh untuk memastikan ketahanan.

Kerusi belakang tinggi kulit bijirin atas Merryfair SONOMA: Penciptaan kerusi ini didorong oleh idea mencipta semula kerusi pejabat kulit tradisional. Pereka bentuk mengambil inspirasi dari negara wain California kerana ia mewakili keanggunan dan kesederhanaan. Kerusi ini dibuat menggunakan kulit atas bijirin. Alami keselesaan dan kemewahan bersama.

Kerusi pejabat belakang tinggi Merryfair SPINELLY: Inspirasi di sebalik reka bentuk karya ini ialah vertebra manusia. Ia kelihatan di belakang kerusi yang meniru tulang belakang kita! Penampilan bukanlah satu-satunya perkara yang menarik tentang kerusi ini. Spinelly berfungsi untuk menguatkan belakang anda dan menyokongnya seperti yang dilakukan oleh tulang belakang untuk badan anda. Bekerja di kerusi ini akan membuat anda melupakan perasaan terlalu letih untuk duduk lagi.

Kedai Furniture Direct berhampiran anda

Jenama ini memenuhi semua keperluan anda di kedai dalam talian dan fizikalnya. Jika atas sebab apa pun, anda tidak dapat melawat salah satu bilik pamerannya, anda boleh melakukan lawatan maya 360 darjah di tapak webnya! Jika anda bukan gemar membeli-belah dalam talian, maka berikut ialah senarai kedai fizikal Furniture Direct Malaysia.

 • Perabot Langsung HQ

Lot 852E, Jalan Khalifah Zakaria 2,

KG Baru Sungai Buloh, 40160 Shah Alam, Selangor

Isnin hingga Jumaat: 09:00 AM – 06:00 PM

Sabtu : 09:00 AM – 01:00 PM

+(60)3 6151 6336

 • Bilik Pameran Puchong

BP-G-11, Jalan BPD1, Business Park D’alpinia,

47100 Puchong, Selangor

Dibuka setiap hari: 11:00 AM – 07:00 PM

 • Bilik Pameran Quill City Mall

Lot 1-21, Tingkat 1, Quill City Mall, 1018,

Jalan Sultan Ismail, 50250 Kuala Lumpur

Dibuka setiap hari: 10:00 AM – 08:00 PM

Atome x Furniture Direct Malaysia

Selain daripada perabot yang menakjubkan, Furniture Direct juga mempunyai kaedah pembayaran bil yang mudah untuk pelanggannya. Ia berbuat demikian dengan bekerjasama dengan aplikasi Atome yang luar biasa.

Beribu pejabat di Singapura dengan lebih 10,000 peniaga rakan kongsi dan tersedia di 10 pasaran, Atome menawarkan penggunanya pilihan dan kemudahan pilihan pembayaran yang fleksibel untuk pelbagai produk dan perkhidmatan. Aplikasi ini membolehkan pembeli membahagikan pembelian mereka ke atas tiga pembayaran bulanan tanpa faedah dengan mengimbas kod QR dalam kedai peruncit rakan kongsi atau semasa membuat pembayaran di tapak web. Dengan membahagikan pembayaran mereka, pengguna Atome akan dapat mengurus belanjawan mereka dengan lebih baik sambil menjadikan produk dan perkhidmatan berkualiti lebih mudah dicapai.

Anda boleh memuat turunnya (dapatkan apl di sini) secara percuma dan buat akaun dalam beberapa minit. Itu sahaja yang anda perlukan sebelum pergi membeli-belah itu! Aplikasi ini juga boleh didapati di Google Play Store dan App Store. Ahli baharu mendapat potongan RM15 untuk pembelian minimum RM50. Anda boleh memanfaatkan tawaran ini di Furniture Direct Malaysia juga.

Bagaimana cara membayar menggunakan Atome?

Aplikasi serba boleh ini boleh digunakan untuk membuat pembayaran dalam kedai dan dalam talian, mengikut pilihan anda. Ikuti langkah mudah ini untuk membayar perabot dari Furniture Direct Malaysia dalam talian:

 1. Selepas menambah kerusi pejabat terbaik pada troli anda, teruskan ke pembayaran.
 2. Pilih Atom sebagai kaedah pembayaran.
 3. Log masuk ke akaun Atom anda.
 4. Semak jadual pembayaran dan buat pembayaran pertama.
 5. Tunggu kerusi anda dihantar dan buat baki dua pembayaran pada tarikh akhir masing-masing.

Kesimpulan

Ruang kerja anda adalah sama pentingnya dengan rumah anda dan layak untuk dilengkapi dengan cara yang membawa kegembiraan kepada anda. Ini termasuk mempunyai kerusi kerja yang selesa yang anda tidak takut duduk di dalamnya. Lawati Furniture Direct Malaysia untuk membeli-belah untuk barangan unik dan kukuh yang pasti menaikkan mana-mana ruang. Ia juga merupakan tempat yang sesuai untuk membeli-belah untuk hadiah pindah rumah. Jangan lupa untuk membayar dengan Atome untuk mengelak daripada meletakkan wang simpanan anda!

Main keywords of the article:

Diskaun sebanyak RM15 untuk pembelian pertama
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.