Sukan Paragon: Peralatan Sukan Profesional untuk Keseronokan yang Lebih Baik

Jika anda masih belum menemui peralatan sukan yang sempurna, anda telah mendarat di tempat yang betul. Paragon Sports ialah rumah kepada pakaian sukan, kasut dan aksesori terbaik daripada jenama antarabangsa yang terkenal. Produk tahan lama dan dibuat dengan baik adalah penting untuk mengalami sukan sepenuhnya, jadi tiada gunanya berkompromi dengan kualiti.

Jika anda sudah memikirkan tentang kadar yang terlalu tinggi dan ia membuatkan anda mengelak daripada idea itu, maka tahan kerana Paragon Sports bukanlah jenama biasa. Anda akan mendapati bahawa setiap item adalah harga yang sangat berpatutan untuk kemudahan anda. Dan sebagai seorang atlet, anda mesti tahu bahawa hampir mustahil untuk mencari peralatan sukan yang boleh dipercayai pada kadar yang berpatutan, yang menjadikan Paragon Sports berbaloi untuk dikunjungi. Saya jamin ia akan menjadi jenama pilihan anda.

Faktor lain yang menjadikan Sukan Paragon menonjol daripada yang lain ialah kepelbagaian. Tidak kira apa sukan yang anda mainkan dan peralatan yang anda cari, ia akan menjadi rebutan di Paragon. Selain itu, jenama yang merangkumi semua ini mempunyai koleksi berasingan untuk lelaki, wanita dan kanak-kanak supaya semua orang boleh menikmati sukan kegemaran mereka dengan selesa.

Baca bersama untuk mengetahui lebih lanjut tentang perkara yang ditawarkan oleh Paragon Sports.

Mengenai jenama

Paragon Sports tiba di Malaysia pada tahun 2020 dan sejak itu telah mencapai kejayaan dalam industri barangan sukan. Syarikat itu telah berjaya memperoleh pangkalan pelanggan yang besar dalam tempoh dua tahun, dan pertumbuhan eksponen adalah bukti kebolehpercayaan.

Sukan Paragon adalah tentang menyediakan kesempurnaan pada kadar yang sederhana. Logo berwarna jingga-merah dan biru yang tebal adalah selaras dengan prinsip yang diasaskan oleh syarikat itu. Warna biru melambangkan keyakinan dan keikhlasan, manakala oren-merah melambangkan kepositifan dan pemacu. 

Ia adalah rumah kepada jenama sukan dan gaya hidup berikut: Atlanta, BROOKS, Kivrus, Kronos, MAXFIT, PEAK, PRESSIO, PRIME dan Zoot. 

Anda boleh membeli-belah untuk kasut, pakaian dan aksesori yang sesuai yang diperlukan untuk Bola Keranjang, Futsal, Berlari, Bola Sepak, Berjalan, Kembara Berjalan Kaki dan banyak lagi.

Mengapakah penting untuk memiliki peralatan dan peralatan sukan yang betul?

Tidak ada satu tetapi beberapa sebab mengapa gear yang betul diperlukan. Jika ia sesuai untuk bermain setiap sukan dalam kemeja-t dan seluar pendek yang sama, syarikat peralatan sukan tidak akan wujud. 

Keupayaan untuk fokus

Jika anda sentiasa terganggu daripada permainan kerana bahagian atas anda perlu disesuaikan, terdapat rambut di mata anda, atau sarung tangan longgar terus tergelincir, anda tidak akan dapat memberikan persembahan terbaik anda. Peralatan yang betul menjimatkan banyak masalah anda, memastikan anda boleh menumpukan pada tugas yang sedang dijalankan.

Lebih baik selamat daripada menyesal

Gear, peralatan dan aksesori untuk setiap sukan direka bentuk dengan mengambil kira semua kemungkinan bahaya supaya atlet dapat mengelakkan seberapa banyak kecederaan yang mungkin. Tidak memakai kasut, pad, topi keledar, sarung tangan, dsb. yang sesuai, menjadikan anda lebih terdedah kepada bahaya. Malah melabur dalam peralatan berkualiti rendah juga boleh menyebabkan anda berisiko, itulah sebabnya Paragon Sports ialah tempat yang bagus untuk membeli-belah.

Keselesaan adalah kunci

Sekali lagi, jika gear telah dihasilkan menggunakan bahan yang murah, gatal, nipis atau tidak sesuai, anda akan sentiasa tidak selesa selepas memakainya. Gear yang hebat sepatutnya meningkatkan prestasi anda dan bukannya melambatkan anda, dan ia juga sepatutnya muat seperti sarung tangan. Secara keseluruhannya anda tidak seharusnya berasa gelisah pada bila-bila masa apabila bermain sukan kegemaran anda. 

Produk luar biasa di Paragon Sports

Berikut adalah intip koleksi baharu Paragon Sports Singapore yang hebat.

BROOKS Adrenalin Lelaki GTS 21

Ini adalah kasut lari yang anda idamkan selama ini. Ia telah direka bentuk untuk kesesuaian yang selesa tetapi selesa dengan kebolehnafasan yang lebih baik. DNA LOFT tandatangan terbentang dari tumit kasut hingga ke kaki depan untuk langkah kusyen yang sempurna. Kasut ini dipasang dengan sokongan GuideRails tanda dagangan Brooks untuk mengelakkan pergerakan yang tidak perlu dan menambah pinggul, lutut dan kaki anda. Adrenalin GTS 21 didatangkan dalam lima corak dan warna yang berbeza. 

Cecair Kasut Ringan Wanita KRONOS 2 

Pasangan unik ini akan membuatkan anda menantikan larian anda. Insole berkusyen menawarkan sokongan dan keselesaan yang tiada tandingan dengan setiap langkah. Paling penting, kasut memberikan cengkaman optimum di sekeliling kaki anda, terima kasih kepada bahagian atas mesh yang dikait. Lebih-lebih lagi, tidak kira berapa batu anda berlari, kaki anda akan kekal sejuk dan kering kerana kasut itu sangat bernafas. 

BROOKS Fiona Sport Bra

Jika anda sedang mencari coli sukan yang sempurna, inilah dia. Fiona by BROOKS ialah coli sukan racerback terlaris yang menawarkan sokongan dan kemudahan yang luar biasa. Jika anda menikmati sukan berimpak tinggi, kemudian tambahkannya pada troli sekarang kerana ia bertujuan untuk membantu anda melalui aktiviti yang sengit tanpa rasa gelisah. Ia mempunyai cawan berkontur dan tali boleh laras serta terdapat dalam semua saiz. 

Pemanas Lengan BROOKS

Pemanas lengan ini cukup sempurna untuk memeriksa semua kotak. Ia dibuat dengan fabrik yang membolehkan udara melaluinya untuk pengudaraan yang optimum. Ia terletak dengan selesa pada kulit anda, dan padanannya betul-betul, tidak terlalu longgar atau ketat. Bahan ini juga memastikan anda kering dengan serta-merta menyedut peluh. Ini datang dengan permukaan kalis UV untuk memastikan lengan anda selamat di bawah matahari. Bukan itu sahaja; produk yang sangat baik ini juga bagus untuk kegunaan waktu malam, kerana ia dihiasi dengan logo reflektif untuk memastikan anda selamat.

Kedai-kedai Paragon Sports

Jenama ini mempunyai kedai di Selangor, Kuala Lumpur, Pulau Pinang, Johor, dan Melaka. Ia juga mempunyai kedai utama yang boleh anda lawati.

Outlet Utama – Tropicana Gardens Mall

Lot 1F-15,16,17, First Floor, 29 No, Unit CC, 2A, Persiaran Surian, Tropicana Indah, 47810 Petaling Jaya, Selangor

Sukan Paragon x Atome

Bukan bermakna anda memerlukan satu lagi insentif untuk melawat Sukan Paragon, tetapi ada satu lagi perkara hebat yang perlu anda ketahui. Paragon Sports adalah antara jenama rakan kongsi Atome yang bermakna peralatan sukan mampu milik menjadi lebih menjimatkan kos!

Atome ialah aplikasi pembayaran revolusioner yang membahagikan jumlah bil anda kepada tiga pembayaran mudah yang boleh anda bayar pada selang waktu. Selang tersebut dijarakkan untuk memudahkan anda. Bersedia untuk mendengar bahagian terbaik: tiada faedah yang terlibat, pembayaran yang anda buat adalah tanpa faedah sepenuhnya.

Anda boleh menjadi pembeli Atome serta-merta kerana tiada tempoh menunggu. Muat turun aplikasidapatkan di sini ) dan daftar dengan membuat akaun. Ia adalah percuma! Antara muka yang mesra pengguna memastikan anda memahaminya dalam masa yang singkat.

First Order Up To RM15 Off! Download Atome!
First Order Up To RM15 Off! Download Atome!

Menjadi pengguna Atome datang dengan banyak faedah dan faedah. Pertama sekali, permohonan itu boleh digunakan untuk membayar di lebih 15,000 jenama tempatan dan antarabangsa, seperti Nike, Shein, Sephora dan banyak lagi. Kebanyakan jenama ahli gabungan mempunyai tawaran dan diskaun eksklusif untuk ahli Atome, jadi bersiap sedia untuk simpanan anda meningkat. 

Ahli baharu diberi ganjaran baucar diskaun bernilai RM15, yang boleh diperolehi dengan perbelanjaan minimum RM50 untuk pembelian pertama Atom anda. Pastikan anda menggunakannya semasa  pengangkutan Paragon Sports anda yang seterusnya  !

Bagaimana cara menggunakan Atome?

  • Pilih Atome untuk membayar peralatan sukan anda.
  • Log masuk ke akaun Atome anda atau buat yang baharu.
  • Masukkan jumlah bil anda.
  • Masukkan kod baucar yang tersedia.
  • Semak jadual pembayaran.
  • Buat pembayaran pertama untuk menghantar produk kepada anda. 
  • Aplikasi akan secara automatik mengecaj yang berikutnya pada tarikh akhir mereka.

Kualiti peralatan sukan mempunyai impak yang besar terhadap prestasi anda. Adalah penting untuk melabur dalam produk tahan lama yang bernilai wang anda dan akan bertahan lama. Sukan Paragon memberi anda peluang untuk menyimpan peralatan terbaik tanpa membelanjakan jumlah yang keterlaluan. Nasib baik, anda boleh menjadikannya lebih mesra bajet dengan membayar menggunakan Atome.

Main keywords of the article:

Diskaun sebanyak RM15 untuk pembelian pertama
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.