Pestle Mortar Pakaian | Jenama pakaian Malaysia yang bersemangat

Penulis Starry

Jan 28 2022

Ditubuhkan pada 2010, Pakaian Pestle and Mortar bukan sekadar jenama pakaian. Ia merupakan gambaran gaya hidup dan budaya Malaysia melalui mata rakyatnya. Terkenal dengan kepekaan muda dan pakaian jalanan mereka, apa yang membezakan mereka ialah cerita yang mereka sampaikan. Perkara pertama yang diperhatikan oleh orang ramai tentang estetika jenama ialah betapa cantiknya mereka di Malaysia. Memandangkan pengasas tidak berasal dari latar belakang fesyen atau runcit, mereka menggunakan foto benda yang boleh dikenali serta-merta untuk pakaian mereka. Ini termasuk Mamak Indomie di atas pinggan oren dengan nasi lemak atau telur mata.

Khalayak sasaran label pakaian jalanan ini agak muda- sekitar umur 20 dan 30 tahun, tetapi jenama itu berjaya mengekalkan momentumnya selama bertahun-tahun. Daripada warna siluet kepada bahan, trend sentiasa berubah dan berkembang, dan Pestle dan Mortar memahami kepentingan untuk kekal relevan kepada penontonnya. Pasukan di pakaian Pestle Mortar masih muda dan bertenaga serta sentiasa berada di atas trend fesyen yang baru muncul. Orang ramai menikmati pakaian mereka kerana ia bergaya dan mempunyai kisah untuk diceritakan yang mengisi mereka dengan nostalgia dan warisan.

Pestle Mortar pakaian dan Hundred% kedai

Hundred% kedai ialah kedai sehenti untuk semua keperluan pakaian fesyen anda. Anda boleh temui lebih 24 jenama terkenal bersama ratusan produk menarik untuk dipilih. Malah, Hundred% kedai mempunyai pelbagai jenis produk daripada jenama kegemaran anda, Pestle dan Mortar. Pestle and Mortar ialah jenama pakaian jalanan Malaysia yang mengekspresikan pemikiran bebas Gen Z. Anda boleh temui t-shirt sejuk dan santai yang bukan sahaja kelihatan hebat tetapi juga berasa hebat! Anda boleh membeli-belah dari kedai Hundred% dan memilih antara pelbagai reka bentuk. Lihat beberapa produk pakaian Pestle Mortar kreatif yang boleh anda terokai di kedai.

 • Tee Statistik Pepijat (Hitam)

Baju ini dibuat dengan kerjasama Looney Tunes dan merupakan sebahagian daripada koleksi Space Jam: A New Legacy mereka yang baru dilancarkan. Semua bahagian daripada koleksi ini menceritakan kisah pengasas menonton Space Jam sebagai kanak-kanak. Koleksi itu adalah cara PMC menyelitkan cerita yang digemari semua orang semasa kanak-kanak ke dalam skuad bola keranjang baharu bersama LeBron James. Baju-T ini menampilkan watak kartun ikonik Bugs Bunny dan statistiknya pada baju bercetak grafik. Diperbuat daripada 100% kapas, baju ini menawarkan padanan biasa.

 • Tee Permulaan (Kelabu)

Baju ini juga daripada kerjasama Space Jam. Ia menampilkan pasukan impian yang kelihatan bersedia untuk menentang mana-mana pasukan untuk kemenangan muktamad. Tee grafik depan dan belakang diperbuat daripada 100% kapas dan mempunyai muat biasa. Walaupun baju adalah warna kelabu neutral, cetakan mempunyai jumlah warna yang sesuai untuk membuat gambar meletop dan mengambil peringkat canter.

 • Jersi skuad Tune (Biru)

Satu lagi baju dari koleksi Space Jam mempunyai warna kontras yang terang iaitu biru dan oren. Baju itu mempunyai cetakan digital keseluruhan dan merupakan representasi sempurna bagi ‘Skuad Tune.’

Hundred % ialah kedai gaya hidup yang lengkap

Hundred% telah ditubuhkan pada 2010 dan kini beroperasi melalui empat kedai utama di seluruh Kuala Lumpur dan Johor. Syarikat memfokuskan pada memperkasakan individu dan komuniti serta membina platform di mana pengguna boleh berhubung dengan pencipta. Kedai-kedai itu menawarkan pelbagai produk berkualiti tinggi daripada pakaian moden hingga aksesori kasut dan fesyen kepada pelanggannya. Mereka mempunyai lebih 24 jenama terkenal, termasuk Pestle and Mortar, TNTCO, Van, Carhartt, TNTCO, Under Armour, HUF, Against Lab dan banyak lagi. Hundred% stores menawarkan produk dalam pelbagai kategori fesyen, termasuk:

 • Beg
 • stokin
 • topi
 • Barang kemas
 • Aksesori telefon
 • Peralatan rumah
 • Kasut
 • Majalah
 • Jaket & kot
 • Tee dan baju
 • Rompi dan jersi
 • Hoodie
 • baju sejuk
 • Bahagian bawah termasuk seluar dan seluar pendek

Hundred% dan Atome

Kedai Hundred% ialah peniaga rakan kongsi Atome, yang bermaksud jika anda pengguna Atome, anda boleh membeli-belah dari kedai Hundred% dan membayar pembelian anda menggunakan apl tersebut. Melalui pelan pembayaran yang fleksibel, pengguna Atome boleh membeli-belah daripada mana-mana pedagang rakan kongsinya dan membayar pembelian mereka dalam masa tiga bulan dan bukannya membayar jumlah penuh pendahuluan.

Bagaimana Atome berfungsi?

Apa itu Atome? Atome mempunyai rangkaian luas lebih 10,000 peniaga yang menawarkan pelbagai produk dan perkhidmatan. Ia adalah apl pembayaran (dapatkan apl) yang membolehkan pengguna Android dan iOS membahagikan bil mereka daripada mana-mana pedagang tersenarai Atome kepada tiga bahagian. Dengan Atome, pengguna mempunyai akses kepada produk dan perkhidmatan berkualiti tinggi tanpa perlu risau tentang membayar jumlah pembelian dengan segera.

Scan QR code to download the Atome app
Imbas QR untuk memuat turun apl Atome

Apa yang lebih baik ialah pelan pembayaran ini tidak mempunyai sebarang yuran perkhidmatan atau caj faedah. Untuk mula membeli-belah melalui pelan pembayaran Atome, pasang apl pada telefon anda dan daftarkan diri anda. Sebaik sahaja anda menjadi pengguna Atome yang disahkan, anda boleh membayar hanya satu pertiga daripada jumlah keseluruhan pembelian anda berbanding dengan membayar jumlah lengkap. Baki bahagian bil anda boleh diselesaikan dalam dua bulan berikutnya. Sebaik sahaja anda telah memuat turun apl Atome pada telefon anda, anda boleh mengimbas kod QR Atome untuk sebarang pembelian dalam kedai atau membeli-belah daripada tapak web pedagang dan memilih Atome sebagai pilihan pembayaran anda.

Membayar pakaian Pestle dan Mortar menggunakan Atome di kedai Hundred%.

 1. Imbas kod QR daripada apl Atome anda semasa mendaftar keluar dari kedai.
 2. Bayar 1/3 daripada jumlah bil anda, dan bahagian yang selebihnya boleh dibayar dalam dua bulan berikutnya.

Pakaian Pestle Mortar ialah jenama pakaian Malaysia yang sebenar!

Streetwear ialah trend fesyen yang sangat popular yang sentiasa ada. Pakaian Pestle Mortar ialah pilihan yang tepat jika anda mencari pakaian santai dan kasual yang mempunyai kisah unik untuk diceritakan. Anda boleh membeli-belah untuk kegemaran anda daripada koleksi mereka di kedai Hundred% dan membayar dengan pelan pembayaran fleksibel Atome.

Main keywords of the article:

Diskaun sebanyak RM15 untuk pembelian pertama
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.