Sentuhan Tulen: Menghaluskan Kedutan Masa pada Wajah Anda

Lama kelamaan kulit kita mengalami tanda-tanda penuaan akibat pendedahan berterusan kepada faktor-faktor yang memudaratkan. Klinik Pure Touch ialah Klinik Pembedahan Estetik dan Kosmetik bertauliah sedia membantu memulihkan keserian kulit anda yang hilang. 

Institusi ini dikendalikan oleh pasukan doktor Bertauliah LCP dengan pengalaman hampir 20 tahun dalam perubatan estetik. Anda boleh meninggalkan semua kebimbangan anda di depan pintu kerana anda akan berada di tangan yang baik. 

Disebabkan peningkatan kesedaran, semakin ramai orang telah memperkenalkan rejimen penjagaan kulit kepada kehidupan seharian mereka. Anda mungkin juga perasan peningkatan dalam bilangan klinik estetik di rantau anda. 

Rutin penjagaan kulit yang baik boleh mendatangkan keajaiban untuk kulit anda jika anda tahu produk yang betul untuk dilaburkan. Begitu juga, prosedur estetik boleh membuahkan hasil yang mengubah hidup jika anda melakukannya daripada institusi yang boleh dipercayai. Satu persediaan sedemikian ialah Klinik  Pure Touch ;  ia mempunyai pasukan pakar perubatan yang berdedikasi dan boleh dipercayai yang tahu apa yang mereka lakukan. 

Baca bersama untuk mengetahui lebih lanjut tentang rangkaian luas perkhidmatan mereka. 

Mengenai jenama

Pure Touch Clinic menawarkan rawatan terbaik dan produk yang luar biasa supaya anda boleh mencapai jenis kulit dan penampilan yang anda inginkan selama ini. Bahagian yang terbaik ialah bidang kepakaran mereka tidak terhad kepada kulit; mereka juga menjalankan prosedur estetik untuk badan, rambut dan muka anda. 

Klinik ini dengan pantas telah mengumpulkan sejumlah besar pesakit yang berpuas hati, tepatnya 7859. Selain itu, ia telah dianugerahkan empat anugerah berprestij; gabungkan itu dengan pasukan doktornya yang cemerlang, dan anda mempunyai tempat yang sesuai untuk semua rawatan kosmetik anda. 

 • Peningkatan Kelopak Mata Berganda
 • Rawatan anti-penuaan
 • Rawatan laser
 • Rawatan Muka Bentuk V
 • Toksin Botulinum (Botox)

Anda juga boleh mendapatkan produk penjagaan kulit yang tulen dan berkesan daripada mereka untuk mengelakkan badan dan kulit anda daripada kerosakan selanjutnya. Ini termasuk pelindung matahari, pembersih, pelembap, serum, dan banyak lagi. 

Bagaimana penjagaan kulit membantu? 

Kulit kita mengalami banyak haus dan lusuh setiap hari yang mengakibatkan tanda-tanda penuaan yang muncul secara beransur-ansur dari masa ke masa. Ini boleh termasuk garis-garis halus, kedutan, pigmentasi, pori-pori yang membesar, kusam, kantung mata, kendur dan sebagainya. 

Walaupun penuaan tidak dapat dielakkan, penjagaan kulit membantu mengurangkannya dengan memastikan bahawa tanda-tanda tidak secepat kelihatan dan kurang sengit apabila ia berlaku. 

Itu tidak bermakna anda membuang wang anda pada setiap  produk penjagaan kulit anti-penuaan  di pasaran. Penjagaan kulit agak bernuansa, dan anda mesti memikirkan apa yang kulit dan badan anda perlukan sebelum melompat ke kereta muzik. Jika anda tahu apa yang kurang, anda akan dapat mengisi kekosongan dengan lebih tepat. 

Penjagaan kulit berbeza bagi setiap orang kerana ia bergantung kepada beberapa faktor berbeza, seperti jenis kulit, genetik, pendedahan matahari, kebersihan, profesion, keadaan kulit kongenital, dsb. 

Ia adalah satu proses percubaan dan kesilapan di mana anda mengetahui gabungan bahan aktif penjagaan kulit yang paling sesuai untuk anda dan kemudian berpegang padanya. Langkah pertama hendaklah sentiasa berunding dengan pakar dermatologi atau pakar estetik seperti di Klinik Sentuhan Tulen. Anda juga boleh menjalankan penyelidikan menyeluruh dalam talian sebelum melabur dalam produk. 

Rawatan popular di Pure Touch Clinic 

Menjadi konsisten dengan rutin penjagaan kulit anda adalah kunci kepada kulit yang sihat, tetapi walaupun ia menghalang, ia tidak selalu menyembuhkan. Serum dan bahan aktif mungkin tidak mencukupi jika kulit anda mengalami kerosakan bertahun-tahun; di situlah prosedur pembedahan estetik dan kosmetik berguna. 

Rawatan anti-penuaan 

 • Subsisi Plasma Kaya Platelet 
 • Pengisi Dermal

Asid Hyaluronik adalah agen semulajadi yang bertanggungjawab untuk memastikan kulit kita tegang dan gebu. Walau bagaimanapun, kita terus kehilangannya dengan masa. Nasib baik, Pengisi Dermal bertindak sebagai pengganti yang hebat untuk Asid Hyaluronik. Walaupun ini tidak kekal, ia kekal untuk masa yang lama; yang lebih penting, jika anda tidak menyukai penampilan mereka, ia boleh diterbalikkan melalui pembubaran atau proses pemecahan semula jadi badan. Dermal Fillers sangat bagus jika anda ingin mengembalikan keserian kulit yang awet muda atau inginkan bibir yang lebih menonjol dan tulang pipi yang jelas. 

Rawatan Laser 

Ini menjadi semakin terkenal kerana sifatnya yang tidak invasif dan banyak faedah. Rawatan laser sedang digunakan untuk merawat beberapa keadaan kulit. Pure Touch terkenal dengan tanda dagangan Rawatan Laser 5 Lapisan yang terdiri daripada pengelupasan karbon, pencerahan kulit, peremajaan mata, pigmen dan pencerahan parut jerawat, pengurangan pori dan pengangkatan. Rawatan khusus ini diketahui dapat merangsang pengeluaran Kolagen dan Elastin kulit. Ia juga menambah cahaya pada kulit anda sambil memberikan anda kulit yang sekata. 

Peningkatan Kelopak Mata Berganda 

Pure Touch menawarkan dua laluan berbeza untuk rawatan ini: Jahitan dan Pembedahan. Kaedah terdahulu menggunakan benang pembedahan untuk mencipta kelopak mata berganda. Tiada parut kerana benang tersembunyi di dalam lipatan kulit, dan tempoh pemulihan juga singkat. Sebaliknya, kaedah pembedahan memerlukan hirisan yang memberikan anda kelopak mata berganda secara kekal. 

Bagaimana untuk menempah temujanji di Klinik Sentuhan Murni? 

 • Pergi ke laman web mereka. 
 • Klik pada Perundingan Percuma atau tatal ke bawah ke bahagian bawah Halaman Utama. 
 • Masukkan maklumat anda. 
 • Pilih subjek yang anda inginkan maklumat. 
 • Taipkan soalan anda dalam kotak mesej. 
 • Klik pada Hantar. 
 • Pasukan Klinik Sentuhan Tulen akan menghubungi anda. 
 • Anda juga boleh menghubungi mereka di +6017 741 1978. 
 • Bangsar

UG-5, Upper Ground Floor, The Vertical Podium Avenue 3, Bangsar South, No.7, Jalan Kerinchi, 59200, Kuala Lumpur

Waktu pembukaan 

 • Isnin – Jumaat 09:00 AM hingga 05:30 PM
 • Sabtu 09:00 AM hingga 01:00 PM
  • Kuala Lumpur

Unit 13.2, Tingkat 13, Wisma Lee Rubber No. 1, Jalan Melaka, 50100, Kuala Lumpur

Waktu pembukaan 

 • Isnin – Jumaat 09:00 AM hingga 05:30 PM
  • Pulau Pinang

Lot 1-03 PanPlace Plaza, 2A Lengkok Nipah, Bangunan Sunshine Lip Sin, 11700, Pulau Pinang 

Waktu pembukaan 

 • Ahad – Jumaat 09:00 AM hingga 10:00 PM
 • Sabtu 09:00 AM hingga 01:00 PM

Klinik Atome x Pure Touch 

Prosedur yang berkesan bukan satu-satunya perkara yang hebat tentang melawat Klinik Pure Touch; anda juga boleh membayar melalui Atome! 

Atome  ialah apl pembayaran moden yang membahagikan bil anda kepada tiga pembayaran yang sama yang dibayar pada selang waktu. Pembayaran ini adalah tanpa faedah, dan selang waktu dijarakkan untuk kemudahan maksimum. 

Apa yang anda perlu lakukan ialah memuat turun Atome ( dapatkan di sini ) dan buat akaun. Proses ini adalah percuma. Aplikasi ini serasi dengan iOS dan Android, dan anda juga boleh memuat turunnya daripada Google Play Store atau App Store.

Imbas kod QR untuk memuat turun apl Atome
Imbas QR untuk memuat turun apl Atome

Bahagian terbaik tentang menjadi pembeli Atome ialah anda boleh menggunakannya untuk membeli hampir semua barangan dan perkhidmatan, kerana lebih 15,000 jenama menerimanya sebagai kaedah pembayaran. Sebahagian daripada ini termasuk ZALORA, Razer, TTRACING dan Club 21. Selain itu, kebanyakan jenama gabungan mempunyai tawaran nilai hebat dan diskaun yang tersedia secara eksklusif untuk pengguna Atome. 

Ahli baharu menerima baucar diskaun RM15 yang boleh mereka gunakan pada pembelian minimum RM50. Jadi pastikan anda memuat turun Atome sebelum membuat temujanji anda di  Klinik Sentuhan Murni . 

 • Imbas kod QR Atome di kaunter pembayaran. 
 • Masukkan jumlah bil. 
 • Gunakan kod baucar yang tersedia, jika ada.
 • Sila lihat jadual pembayaran.
 • Pindahkan bayaran pertama untuk meneruskan temu janji anda. 
 • Aplikasi akan mengecaj pembayaran berikutnya secara automatik kepada kad kredit atau debit anda. 

Tubuh anda berhak untuk disayangi dan dimanjakan kerana ia mengalami perubahan yang besar sepanjang hidup anda. Klinik Sentuhan Tulen menyediakan peluang yang baik untuk melakukan perkara itu. Jadi ambil telefon anda sekarang dan buat temu janji. Jangan lupa untuk memuat turun Atome untuk jadual pembayaran yang mesra bajet dan faedah tambahan. 

Main keywords of the article:

Penulis jiatongma

Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.