Shop Pure Touch Clinic

on Atome
Shop Pure Touch Clinic on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Pure Touch Clinic

Pure Touch Clinic is an Aesthetic & Cosmetic Surgery Clinic with LCP Certified Doctors. It was created in the light of treating all patients with the doctors’ purest personal touch, taking time to listen and communicate honestly and effectively with patients.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Pure Touch Clinic. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Pure Touch Clinic dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Pure Touch Clinic QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Pure Touch Clinic dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Pure Touch Clinic. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Pure Touch Clinic (KL - Bangsar)

UG-5, Upper Ground Floor, Vertical Podium, Avenue 3, Jalan Kerinchi, Bangsar South, 59200 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 59200
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.