Shop Zenone

on Atome
Shop Zenone on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Zenone

Established in 2011, Zenone’s partnerships with the advance technology, Kodak Lens and the unique, negative ions treatment frames, IonSpec provide the vision care and solutions to most eye conditions and diseases. They provide the ultimate optical experience, which focus on the ever important lenses and frames to provide solutions to common eye conditions as well as to give alternative treatment to eye-related deficiencies.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Zenone. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Zenone dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Zenone QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Zenone dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Zenone. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

ZENONE (Teluk Intan - Jalan Changkat)

LOT G.08,GROUND FLOOR, RAPID MALL SERI INTAN,JALAN CHANGKAT JONG,36000 TELUK INTAN PERAK., Perak, 36000

ZENONE (Teluk Intan - Jalan Sungai)

TF VALUE MART 2 : LOT 24-25,TAMAN MELOR 3,JALAN SUNGAI MANIK,36000 TELUK INTAN PERAK., Perak, 36000
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.