Terokai beg bahu yang bergaya di Milliot & Co

Feb 08 2022

Beg tangan adalah lebih daripada sekadar kapal untuk membawa barang-barang anda– ia adalah pernyataan fesyen yang boleh menaikkan pakaian kusam menjadi pakaian yang menarik. Kebanyakan orang akan bersetuju bahawa seseorang tidak boleh mempunyai terlalu banyak beg tangan apabila ia berkaitan dengan aksesori. Sama seperti kasut, beg tangan mempunyai tujuan tersendiri, menambah gaya pada pakaian anda dan mewakili pilihan fesyen anda yang unik.

Walaupun terdapat banyak perdebatan tentang sama ada beg galas atau beg bahu adalah lebih baik untuk kegunaan berpanjangan, yang kedua kekal sebagai pilihan popular di kalangan wanita.

Terdapat banyak sebab mengapa beg bahu masih mendapat populariti.

 • Mudah diakses

Apa yang anda lakukan apabila anda mencari kunci anda atau gincu dalam beg anda? Anda luncurkan zip pada beg bahu anda terbuka dan mencapai ke bawah untuk mengambil barang anda. Tidak syak lagi bahawa beg bahu lebih mudah daripada beg galas dan memberi anda akses yang lebih baik kepada kandungannya.

 • Kemudahan bebas tangan

Kebanyakan beg bahu disertakan dengan tali bahu boleh laras yang boleh anda pakai di seluruh badan anda untuk menikmati pengalaman membawa tanpa tangan. Ini memastikan bahawa beg itu sentiasa kekal bersama anda dan kemungkinan anda meninggalkannya adalah tipis. Tetapan tali yang selesa amat berguna apabila anda menunggang basikal, dan akses mudah kepada kandungan menjadikannya lebih mudah untuk digunakan.

 • Buat kenyataan fesyen.

Memandangkan beg bahu adalah pilihan popular dalam beg tangan, pilihan dari segi warna dan reka bentuk tidak berkesudahan. Sama ada anda lebih suka pendekatan yang minimum kepada aksesori fesyen atau suka bereksperimen dengan warna dan reka bentuk yang berani, peluang untuk mencari beg yang sempurna yang melengkapkan gaya peribadi anda adalah sangat tinggi.

Milliot & Co. – Rumah aksesori fesyen

Milliot & Co. ialah jenama fesyen dan gaya hidup Asia yang segar yang disukai pelanggan di seluruh dunia. Syarikat itu memberi tumpuan kepada menjadikan aksesori fesyen berkualiti tinggi seperti beg, kasut dan aksesori lebih mudah diakses oleh pelanggannya melalui harga yang berpatutan.

Milliot & Co. telah mencipta nama tersendiri untuk dirinya sendiri melalui pertumbuhan berterusan yang berdasarkan maklum balas pelanggan. Koleksi mereka bergaya dan menyeronokkan serta menarik minat wanita dari semua peringkat umur. Milliot & Co ialah jenama fesyen yang menawarkan produk berikut:

 • Beg
 • Kasut
 • Aksesori
 • Pakaian aktif
 • Produk rumah

Beg bahu di Milliot & Co.

Anda boleh mempunyai beberapa beg bahu yang berbeza dalam almari pakaian mereka dan sentiasa ada ruang untuk beberapa lagi. Beg bahu bukan sahaja mempunyai ruang yang cukup untuk membawa semua keperluan anda tetapi juga merupakan jenis beg tangan yang paling berfungsi.

Milliot & Co. mempunyai pelbagai jenis beg tangan untuk lelaki dan wanita dalam pelbagai warna dan reka bentuk. Mari kita lihat sebahagian daripada mereka.

 • Beg sandang Monica (Kuning)

Beg bahu uber-chic ini menampilkan warna kuning preppy dengan tali kerang yang unik. Dengan penutup flap atas magnetik, beg kulit tiruan cukup luas untuk keperluan anda. Beg ini dilengkapi dengan satu tali pemegang pendek boleh tanggal dan tali bahu boleh laras.

Beg bahu mini ini menampilkan rona merah jambu terang ‘pick-me-up’ yang sesuai untuk hari-hari apabila anda memerlukan sesuatu yang bertenaga untuk dipadankan dengan mood anda. Beg ini mempunyai 1 petak zip sisi dan 1 poket zip dalam dengan pemegang pegangan atas.

 • Beg bahu Disney Snow White makin’ pies + dompet syiling (Bogel)

Beg ini adalah daripada koleksi istimewa yang diilhamkan oleh 6 puteri Disney yang menyeronokkan dan berani. Ia menampilkan haluan tandatangan diraja ikonik digabungkan dengan warna bogel yang cantik merah jambu. Beg itu disertakan dengan dompet syiling boleh tanggal separuh bulan dan boleh didapati dalam 3 warna yang lebih menarik.

 • Beg sandang Xylia (Hijau)

Beg anduh pelana yang elegan dengan tali rantai akrilik yang sesuai untuk majlis khas. Beg ini mempunyai satu petak utama dan tali bahu rantai boleh tanggal supaya anda boleh menyesuaikan beg anda mengikut mood anda.

 • Beg sandang Luna dengan tali bahu tambahan (Kuning)

Beg berstruktur blok warna yang disertakan dengan 1 tali bahu boleh tanggal dan boleh laras standard. Anda juga mendapat satu lagi tali bahu yang boleh tanggal dan tidak boleh laras dalam cetakan berwarna-warni yang memberikan beg ini warna pop yang sempurna.

Milliot & Co. ialah salah satu daripada Pedagang yang bekerjasama dengan Atome

Milliot & Co. ialah pedagang rakan kongsi Atome, yang bermaksud pelanggannya boleh membayar menggunakan kaedah pembayaran yang mudah. Apl Atome membolehkan pengguna membayar jumlah pembelian mereka daripada Milliot & Co. dalam tiga pembayaran bulanan dan bukannya membayar semuanya sekaligus.

Apa itu Atome?

Atome ialah aplikasi pembayaran untuk pengguna mudah alih (dapatkan aplikasi) yang membolehkan mereka membahagikan jumlah pembelian daripada Milliot & Co. kepada tiga pembayaran tanpa faedah. Anda boleh membeli-belah dengan mudah tanpa perlu risau tentang bayaran pendahuluan yang banyak kerana Atome membenarkan anda membayar jumlah bil anda lebih daripada 3 pembayaran.

Atome mempunyai lebih daripada 10,000 peniaga rakan kongsi yang bekerja di 10 pasaran. Imbas kod QR daripada apl Atome anda untuk pembelian dalam kedai anda, manakala untuk membeli-belah dalam talian, anda boleh memilih Atome sebagai pilihan pembayaran anda semasa membuat pembayaran.

Scan QR code to download the Atome app
Imbas QR untuk memuat turun apl Atome

Bagaimana untuk membayar pembelian anda dengan Atome?

 • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa pembayaran.
 • Masukkan bukti kelayakan Atom anda dan teruskan pembayaran.
 • Bayar bahagian pertama daripada jumlah bil anda.
 • Pesanan anda akan diproses sebaik sahaja anda melengkapkan pembelian anda dan anda boleh membuat baki pembayaran selepas pakej anda sampai kepada anda.

Beli beg bahu bergaya dari Milliot & Co.

Koleksi beg bahu yang menakjubkan di Milliot & Co. sudah cukup untuk mengujakan mana-mana peminat beg tangan. Semak imbas pelbagai beg mereka dan pilih satu yang menandakan semua kotak untuk anda. Anda tidak perlu risau untuk membayarnya dengan segera apabila anda boleh membayar dengan Atome’s Beli Sekarang Bayar Kemudian.

Main keywords of the article: