Jam Tangan Milliot & Co. Menjadikan Anda Terserlah dalam Orang Ramai

by jiatongma

Jun 29 2022

Koleksi jam tangan Milliot & Co., koleksi kasut dan barisan beg mewah semuanya menjadikan kedai itu tempat yang kaya dan pelbagai untuk membeli-belah bagi sebarang aksesori yang anda perlukan. Milliot & Co. mempunyai matlamat untuk menjadi kedai gaya hidup paling bergaya di Asia, dan ia mencapai matlamat ini pada kadar yang tiada tandingannya. Jenama ini menggabungkan reka bentuk kontemporari dengan klasik untuk membawa kepada anda koleksi yang terlalu cantik untuk perkataan. Anda hanya perlu melihatnya sendiri.

Produk

Di sini kami telah mengumpulkan senarai barangan daripada Milliot & Co. supaya anda boleh mendapat idea tentang produk paling popular di pasaran.

Jam Tangan Tali Kulit Ainsley Rose Gold (hitam)

Jam tangan berwajah empat segi tali kulit klasik sedia untuk mencari pergelangan tangan anda. Jam tangan analog dengan paparan indeks indeks takuk dan bekas keluli tahan karat ini juga kalis air. Mencerminkan kelas yang anggun dengan lama, digemari oleh semua reka bentuk, jam tangan ini adalah item yang semua orang perlu ada dalam laci mereka.

Jam Tangan Evelyn Rose Gold Mesh Strap (salmon)

Datang kepada reka bentuk jam tangan yang lebih kontemporari. Jam tangan analog dail bulat ini mempunyai dail bergemerlapan biru yang menakjubkan dengan tali logam berjaring dan paparan indeks kayu. Jika anda sedang mencari sesuatu yang funky dan segar.

Jam Tangan Tali Kulit Perak Andy (kelabu)

Jam tangan ini sememangnya akan membuatkan anda terdiam. Bahagian dalam yang bercerunan, pergerakan Kuarza tepat 3 tangan, binaan kalis air dan tali kulit yang licin memberikan jam tangan ini cahaya dunia lain. Beli sekarang di Milliot & Co. dan jadikan barang cantik ini milik anda.

Set Jam Tangan Pintar Anakin (emas)

Mari bercakap tentang jam tangan pintar! Jam tangan pintar dail bulat ini mempunyai segala-galanya; ia memantau kadar denyutan jantung, tekanan darah dan suhu badan anda. Ia akan menjejaki kitaran haid anda dan juga akan memantau semasa anda terlibat dalam sukan pilihan anda! Tali logam menjadikannya bergaya, dan paparan warna pintar menjadikannya menyeronokkan!

Jam Tangan Tali Kulit Perak Effie (hitam)

Siapa yang tidak suka aiskrim? Minda di Milliot & Co. Telah membayangkan semula imej titisan kon ais krim yang cair dan membungkusnya dalam jam tangan. Dengan reka bentuk keluli tahan karat dan pengancing pin, jam tangan dengan tali kulit perak ini akan menggembirakan anda di luar imaginasi anda.

Beg Pemegang Atas La Mode (hitam)

Sekeping unik dari barisan Femme Urban, beg pemegang ini dibuat untuk mereka yang menetapkan trend. Mereka yang kerap menikmati suasana fesyen moden tahu bahawa anda tidak perlu memakai warna yang menjerit untuk menonjolkan diri. Sebaliknya, beg tangan yang berbeza dengan bijak dengan ensembel yang sama bergaya akan memberi anda suasana kemewahan dan kelas yang anda inginkan. Panjang tali yang mencukupi dan bahagian luar yang mewah menjadikan beg berwarna hitam ini cantik untuk dilihat.

Beg Bahu Elle (navy)

Reka bentuk yang sangat baik dalam navy, dengan dua warna lain untuk anda pilih. Beg ini mempunyai tali berkelas dan kantung yang lebih kecil untuk keperluan penting. Pergi ke tapak web Milliot & Co. dan beli beg popular ini hari ini!

Beg bahu Viva La Vida (hijau laut gelap)

Warna hijau laut yang gelap mengekalkan semangat Viva La Vida. Tali rantai emas separa menjadikan beg bahu ini menonjol daripada yang lain. Padankan ini dengan pakaian koktel formal yang bergaya dan mempesonakan semua rakan anda di pesta anda yang seterusnya.

Beg Sandang Luxe (hijau tua)

Setiap gadis harus memiliki beg sling untuk dipakai apabila anda ingin melihat gaya kasual yang elegan itu. Milliot memahami tugasan itu dan melangkah lebih jauh untuk menyerlahkan beg sandang ini. Sekeping Luxe dalam warna hijau gelap adalah klasik yang sebenar. Gunakannya sebagai klac atau ikat pada bahu anda; itu pilihan anda!

Beg Tote Nurita Harith Naeva (bogel)

Barisan Nurita Harith untuk Miller & Co. membawakan gaya terbilang ke meja. Dengan 4 petak, petak tambahan untuk botol air anda, dua pemegang cengkaman dan penutup magnet atas, beg jinjing yang diperbuat daripada kulit tiruan dan bahagian dalam poliuretana ini dapat digunakan dalam mana-mana perhimpunan. Tali bahu mudah ditanggalkan, jadi anda boleh menggunakan beg ini untuk beberapa kali dalam gaya yang berbeza.

Tumit Kaki Runcing Nurita Harith Hazel (hitam)

Nurita Harith seorang wanita yang tahu gayanya. Jenama popularnya NH oleh Nurita Harith sudah dipuja ramai. Di Milliot & Co., dia membawakan koleksi uniknya Nurita Harith untuk membuat anda terpesona.

Tumit kaki runcing hazel ini akan menjadikan anda pusat perhatian. Dengan reka bentuk bertali dengan pengikat ikat diri, dan jenama yang akan memberikan keselesaan maksimum pada kaki anda dan bukannya lebam serta mencederakan tumit dan jari kaki anda, kasut ini mesti dimiliki!

Tumit Kaki Runcing Nurita Harith Hellen (ungu)

Kasut slip-on dengan tumit sederhana ini sesuai untuk mana-mana pihak! Sekeping dalam ungu adalah perubahan halus daripada kulit hitam dan putih harian anda. Rasa yakin dan miliki hari anda dalam kecantikan jari kaki runcing oleh Nurita Harith ini.

Milliot & Co. dan Atome

Pembaca, kini anda tahu serba sedikit tentang koleksi yang menakjubkan di Milliot and Co. Kami ada satu lagi kejutan untuk anda! Jenama itu kini bekerjasama dengan Atome, jenama beli-belah yang hadir untuk merevolusikan kehidupan semua pembeli Malaysia selama-lamanya dengan tawarannya yang sangat mudah dan menjimatkan kos.

Lebih lanjut mengenai Atome

Beribu pejabat di Singapura dengan lebih 10,000 peniaga rakan kongsi dan tersedia di 10 pasaran, Atome menawarkan penggunanya pilihan dan kemudahan pilihan pembayaran yang fleksibel untuk pelbagai produk dan perkhidmatan. Apl ini membolehkan pembeli membahagikan pembelian mereka dengan tiga pembayaran bulanan tanpa faedah dengan mengimbas kod QR dalam kedai peruncit rakan kongsi atau semasa pembayaran tapak web. Dengan membahagikan pembayaran mereka, pengguna Atome akan dapat mengurus belanjawan mereka dengan lebih baik sambil menjadikan produk dan perkhidmatan berkualiti lebih mudah dicapai.

First Order Up To RM15 Off! Download Atome!
First Order Up To RM15 Off! Download Atome!

Untuk Atome MY pengguna pertama: Pesanan pertama diskaun sehingga RM15!

Cara untuk memanfaatkan sepenuhnya apl Milliot & Co. Atome

Perkhidmatan luar biasa Atome membolehkan pembeli di mana-mana sahaja di dunia membeli item pilihan mereka pada harga yang berpatutan! Untuk menggunakan apl kami untuk pembelian anda di Milliot & Co., anda hanya perlu mengikuti tiga langkah mudah ini:

  • Gunakan Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa pembayaran semasa membeli daripada kedai dalam talian MY Milliot & Co., atau hanya imbas kod QR dalam kedai.
  • Buat akaun Atome baharu anda atau log masuk ke akaun Atome sedia ada anda.
  • Pilih untuk membayar dalam tiga pembayaran, dengan sebahagian daripada bil perlu dibayar serta-merta.

Mengakses pakaian anda dengan item yang sempurna adalah tunjang utama mana-mana trend fesyen. Beli aksesori anda di Milliot & Co., di mana anda akan menemui semua yang anda perlukan untuk pakaian malam yang sempurna. Barisan beg dan kasut mewah oleh Nurita Harith sedia menghiasi almari anda; apa yang anda perlu lakukan ialah tambah pada troli anda!

Main keywords of the article:

First Order up to RM15 off
Copyright 2023 Atome. All rights reserved.