Mengapa kemeja-T Supreme menjadi kegemaran selebriti!

Penulis Starry

Feb 14 2022

Supreme ialah jenama luar biasa yang memberi inspirasi kepada pengabdian yang melampau daripada peminatnya. Jenama pakaian berusia 26 tahun ini bermula dengan kedai papan selaju dan kini mempunyai 12 kedai di seluruh dunia. Anda mesti tertanya-tanya bagaimana jenama yang hanya mempunyai 12 kedai boleh menjadi popular seperti Supreme hari ini.

Ia adalah kerana ramai peminat dan gembar-gembur yang beratur di luar 12 kedai ini selama berjam-jam pada penghujungnya untuk satu peluang untuk mendapatkan ketibaan terbaru mereka. Supreme telah berjaya mengumpulkan pengikut yang ramai kerana produk mereka adalah lambang keren bawah tanah.

Produk Supreme termasuk kemeja-T, baju sejuk, jaket, seluar, kasut, papan selaju dan pelbagai koleksi. Seperti koleksi mereka yang lain, kemeja-T Supreme direka untuk menarik minat peminat muda rock punk, papan selaju dan budaya hip-hop.

Selebriti terkenal seperti John Mayer, Rihanna, Justin Bieber dan Kid Cudi telah dikesan memakai kemeja-T Supreme, kasut, dll. Populariti jenama itu dalam kalangan selebriti dan pengaruh terkenal telah memainkan peranan utama dalam meningkatkan gembar-gembur di sekitar produk mereka dan juga telah meningkatkan status pasaran dan nilai jualan semula mereka.

Setelah membincangkan populariti Supreme di kalangan selebriti, pastinya anda juga ingin menjadi ahli ‘Kelab Supreme’ eksklusif ini! Jika anda ingin membeli T-shirt Supreme 100% tulen dan asli serta aksesori lain, maka kedai Novelship adalah tempat yang sesuai untuk anda.

Baju-T Agung di Kedai Dalam Talian Novelship

Dengan gembar-gembur semasa mengenai produk berjenama, tidak hairanlah anda boleh menemui banyak salinan murah di pasaran. Masalahnya ialah mengenal pasti yang palsu daripada produk asal, dan di situlah kedai Novelship datang untuk menyelamatkan.

Anda boleh membeli dan menjual 100% T-shirt Supreme asli dengan Novelship. Mari kita lihat apa yang mereka tawarkan.

Tee logo kotak Supreme/ Emilio Pucci (Putih/biru)

Kemeja-T ini adalah daripada koleksi musim bunga/musim panas 2021. Ia adalah baju Supreme putih klasik dengan logo kotak di atas latar belakang bercorak biru.

  1. Supreme X Kaws Chalk logo tee (Light pink)

Kemeja-T merah jambu tona sejuk ini adalah daripada koleksi musim bunga/musim panas 2021. Logo jenama di hadapan adalah dalam warna hitam kontras, menjadikannya kelihatan lebih menarik.

  1. Supreme water pistol tee (Black)

Ini ialah satu lagi baju-T daripada koleksi musim bunga/musim panas 2021. Kami menyukai cetakan cetek pada baju ini, menampilkan seorang gadis memegang pistol air dengan logo Supreme tertulis padanya. Perbezaan antara baju-T hitam dan latar belakang putih pada gambar menjadikannya kelihatan menarik perhatian dan pakaian jalanan yang sempurna.

  1. Supreme chrome tee (Yellow)

Baju-T ini adalah daripada koleksi musim luruh/musim sejuk tahun 2020. Warna baju yang cerah dan cerah ini mengingatkan salah satu pantai berpasir dan minuman kelapa yang sejuk. Logo mempunyai corak unik di sekelilingnya dalam warna biru. Walaupun terdapat logo kecil di hadapan, terdapat logo yang lebih jelas dan lebih besar di bahagian belakang.

  1. Supreme balloons tee (White)

Baju Supreme ini adalah daripada koleksi musim luruh/musim sejuk 2020. Ia menampilkan letupan warna yang cantik, di mana setiap huruf dan nombor menyerupai bentuk belon. Anda boleh melihat skrip “Supreme Est 1994” ditulis dalam huruf tebal di hadapan baju-T.

Lagi tentang Novelship Store

Novelship ialah pasaran terkemuka di mana anda boleh menemui kasut, pakaian dan barang koleksi 100% tulen daripada beberapa jenama kegemaran anda, termasuk Nike, Supreme, Fear of God, Yeezy, dsb. Novelship menawarkan pengguna platform selamat di mana mereka boleh membeli dan menjual produk berjenama tanpa risiko salinan palsu.

Tambahan pula, kerana Novelship ialah kedai tempatan, tumpuan utamanya adalah pada logistik yang berkesan supaya pembeli dapat menyelamatkan diri daripada menunggu lama dan bungkusan yang hilang. Jadi, jika anda bosan dengan kerumitan membeli-belah dan perkhidmatan penghantaran rentas sempadan, Novelship ialah alternatif yang bagus di mana anda boleh membeli-belah dari semua jenama kegemaran anda di bawah satu bumbung.

Novelship ialah Pedagang Rakan Kongsi Atome

Atome ialah apl yang membenarkan pengguna membayar pembelian mereka dalam tiga pembayaran bulanan dan bukannya bayaran pendahuluan. Memandangkan Novelship ialah pedagang rakan kongsi Atome, ini bermakna anda boleh membeli-belah dengan mudah dari kedai dalam talian mereka dan menggunakan apl pembayaran ini untuk membahagikan bil anda kepada tiga bahagian yang boleh anda bayar dalam masa 3 bulan.

Mari kita lihat lebih dekat pada Atome dan perkhidmatannya.

Mengenai Atom

Atome ialah apl pembayaran (Dapatkan apl) yang mentakrifkan semula pengalaman membeli-belah anda. Atome disebut sebagai “A-to-Me,” Ia merupakan jenama belian sekarang bayar kemudian yang terkemuka di seluruh Asia. Kedua-dua pengguna Android dan iOS boleh mendaftar pada apl ini dalam masa beberapa saat dan menikmati faedah pembayaran bulanan.

Atome mempunyai rangkaian lebih 10,000 peniaga yang bermakna pilihan anda untuk produk dan perkhidmatan berkualiti tinggi adalah tanpa had! Sama ada anda sedang mencari produk gaya hidup, atau lain-lain yang berkaitan dengan fesyen, kecergasan, kecantikan dan perkakas rumah, peniaga rakan kongsi Atome mempunyai semuanya.

Anda boleh mencari kedai kegemaran anda di tapak web Atome: https://www.atome.my/

Scan QR code to download the Atome app
Scan QR to download the Atome app

Cara membayar di Novelship Store menggunakan Atome

  1. Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda apabila anda mendaftar keluar di kedai dalam talian Novelship.
  2. Tambahkan butiran pengguna anda dan teruskan ke pembayaran.
  3. Bayar bahagian pertama bil anda semasa pembayaran, dan baki jumlah boleh dibayar dalam dua bulan berikutnya.

Kesimpulan

Supreme ialah jenama eksklusif yang anda tidak mahu ketinggalan! Dan dengan jaminan 100% produk tulen dari Novelship, anda tidak perlu risau tentang membeli salinan palsu lagi. Beli produk kegemaran anda dari kedai dalam talian mereka dan bayar menggunakan Atome supaya anda boleh menikmati produk berkualiti dengan kemudahan pembayaran bulanan.

Main keywords of the article:

Diskaun sebanyak RM15 untuk pembelian pertama
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.