Shop 21 Beauty Nails
on Atome

Shop 21 Beauty Nails on Atome

Tentang Jenama 21 Beauty Nails

21Beauty provide variety of nail are available to custom fit your own nails for a more natural appearance and create beautiful nails out of imperfect nails. Their motto is MAKE EVERY NAIL BEAUTIFUL, they believe that everyone deserve beautiful NAILS.

Gunakan Atome di 21 Beauty Nails MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatan21 Beauty Nails.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai 21 Beauty Nails atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di 21 Beauty Nails dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan 21 Beauty Nails. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

21 Beauty Nails (Ipoh - Taman Pengkalan Utama)

51A, Jalan Pengkalan Utama 1, Taman Pengkalan Utama, 31650 Ipoh, Perak, Perak, 31650