Shop A-Look Eyewear

on Atome
Shop A-Look Eyewear on Atome
Download Atome

Tentang Jenama A-Look Eyewear

Proudly serving the eye care needs for Malaysia since 2003, A-Look Eyewear prides themselves not only on offering branded fashion, luxury, sports, and prescriptive eyewear including contact lenses but also their clients’ holistic optical needs with reliable service and the latest trends in eyewear fashion with over 100 outlets nationwide.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di A-Look Eyewear. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan A-Look Eyewear dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan A-Look Eyewear QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di A-Look Eyewear dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan A-Look Eyewear. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

A-Look Eyewear (Alor Setar - Aman Sentral)

LOT 1-13, FIRST FLOOR, AMAN CENTRAL, JALAN SEKERAT, KAMPUNG LUBOK PERINGGI, 05150 ALOR STAR, KEDAH, Kedah, 05150

A-Look Eyewear (Cheras - AEON Mall Cheras Selatan)

LOT G21, AEON CHERAS SELATAN, LEBUH TUN HUSSIEN ONN, 43200 BALAKONG, SELANGOR DARUL EHSAN, Kuala Lumpur, 43200

A-Look Eyewear (Cyberjaya - DPULZE Shopping Centre)

Lot LG-19, Lower Ground Floor, D'Pulze Shopping Centre, P-01, D'Pulze, Lingkaran Cyber Point Timur, Cyber 12, 63000, Cyberjaya, Selangor, 63000

A-Look Eyewear (Ipoh - AEON Mall Ipoh Station 18)

LOT F48, AEON IPOH STATION 18 SHOPPING CENTRE, NO: 2 SUSURAN STESEN 18, STESEN 18 31650, IPOH PERAK., Perak, 31650
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.