Shop IAN SHAM Kuala Lumpur

on Atome
Shop IAN SHAM Kuala Lumpur on Atome
Download Atome

Tentang Jenama IAN SHAM Kuala Lumpur

Founded by IAN SHAM who's talent lies in designing clothes that provide confidence, femininity and understands the modern women. Her collection of feminine stylish and contemporary pieces stems from a balance of current trends When clash between fashion-passion, IANSHAMKL was born. IAN SHAM Kuala Lumpur (IANSHAMKL) has been featured in Malaysia's TV Programme such as Safiyya(TV9) and fashion spread such as Hijabista Magazine and Nona Magazine.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di IAN SHAM Kuala Lumpur. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan IAN SHAM Kuala Lumpur dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan IAN SHAM Kuala Lumpur QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di IAN SHAM Kuala Lumpur dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan IAN SHAM Kuala Lumpur. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.