Shop AINZ & TULPE

on Atome
Shop AINZ & TULPE on Atome
Download Atome

Tentang Jenama AINZ & TULPE

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di AINZ & TULPE. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan AINZ & TULPE dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan AINZ & TULPE QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di AINZ & TULPE dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan AINZ & TULPE. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

AINZ & TULPE (KL - Mid Valley Megamall)

Mid Valley Megamall: Lot G-034, Ground Floor, Mid Valley Megamall, Lingkaran Syed Putra, Mid Valley City, 59200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 59200

AINZ & TULPE (KL - Pavilion Bukit Jalil)

Pavilion Bukit Jalil: Lot 2.89.00, Level 2, Pavilion Bukit Jalil, Pusat Bandar, 2, Persiaran Jalil Utama, Bukit Jalil 57000, Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 59200

AINZ & TULPE (PJ - Sunway Pyramid)

Sunway Pyramid: G1.76 & G1.77, Sunway Pyramid, 3, Jalan PJS 11/15, Bandar Sunway, 47500 Petaling Jaya, Selangor, Selangor, 47500
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.