Shop Artisan Creative Studio

on Atome
Shop Artisan Creative Studio on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Artisan Creative Studio

Artisan Creative Studio is a place to train and explore your new hobby as a baker! They don't bake but they create bakers! They are a baking school with more than 35 years of experience.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Artisan Creative Studio. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Artisan Creative Studio dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Artisan Creative Studio QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Artisan Creative Studio dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Artisan Creative Studio. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Artisan Creative Studio (Georgetown - Gurney Paragon Mall)

163D, LG16, GURNEY PARAGON MALL, GURNEY DRIVE 10250, GEORGETOWN PENANG, Pulau Pinang [Penang], 10250

Artisan Creative Studio (KL - Sunway Velocity Mall)

5-03M, SUNWAY VELOCITY MALL, LINGKARAN SV, MALURI 53100 KUALA LUMPUR, Kuala Lumpur, 53100
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.