Shop Auri
on Atome

Shop Auri on Atome

Tentang Jenama Auri

AURI is a community-powered brand with a mission to provide life-enriching experiences from all things clothing to well-being. More than just fashion, AURI provides a cool and eclectic array of lifestyle products to compliment day to day activities. AURI was launched in 2020 during a hard time where the world was fighting against a pandemic. Their ideology was clear from the inception that they wanted to build a community to inspire and uplift for a better self.

Gunakan Atome di Auri MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanAuri.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai Auri atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Layar laman jenama

Cara membeli di Auri dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Auri. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Auri (PJ - Tropicana Gardens Mall)

AURI, LOT G-16A, GROUND FLOOR, TROPICANA GARDENS MALL, NO.2A, PERSIARAN SURIAN, TROPICANA INDAH, 47810, PETALING JAYA, SELANGOR, Selangor, 47810

Auri (Putrajaya - IOI City Mall)

AURI, LOT G-15 IOI CITY MALL LEBUH IRC IOI RESORT CITY 62502 PUTRAJAYA SELANGOR, Selangor, 62502

Auri (Shah Alam - Setia City Mall)

AURI, UG-51 SETIA CITY MALL , 7 PERSIARAN SETIA DAGANG BANDAR SETIA ALAM SEK U13 40170 SHAH ALAM SEL D.E, Selangor, 40170