Shop ILLEGEAR

on Atome
Shop ILLEGEAR on Atome
Download Atome

Tentang Jenama ILLEGEAR

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di ILLEGEAR. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan ILLEGEAR dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan ILLEGEAR QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di ILLEGEAR dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan ILLEGEAR. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

ILLEGEAR (JB - 1 Tebrau)

A-01-10, Block A, Ground Floor, 1 Tebrau, Taman Seri Setanggi, 80250 Johor Bahru, Johor, Malaysia., Johor, 80250

ILLEGEAR (KL - Taman Tun Dr Ismail)

Menara Oval Damansara, G3 & G3A, Ground Floor, Jalan Damansara, Taman Tun Dr Ismail, 60000 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 60000

ILLEGEAR (Penang - Bayan Lepas)

Unit G-19-1, Lorong Bayan Indah 1, Bay Avenue Bayan Lepas, 11900 Penang, Pulau Pinang, Pulau Pinang [Penang], 11900
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.