Shop Bhai Jim Jum

on Atome
Shop Bhai Jim Jum on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Bhai Jim Jum

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Bhai Jim Jum. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Bhai Jim Jum dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Bhai Jim Jum QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Bhai Jim Jum dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Bhai Jim Jum. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Bhai Jim Jum (KL - AEON Taman Maluri Shopping Centre)

BJJ AEON Maluri, 2nd Floor, Lot 20, AEON Taman Maluri Shopping Center, Jalan Jejaka, Maluri, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 55100

Bhai Jim Jum (KL - MyTOWN)

BJJ MyTown, Lot B1-09, Basement 1, MyTown Shopping Mall, No.6, Jalan Cochrane, Seksyen 90, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 55100

Bhai Jim Jum (KL - Wangsa Walk Mall)

BJJ Wangsa Walk, Lot G-32, Ground Floor, Wangsa Walk Mall, 9, Jalan Wangsa Perdana 1, Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 53300

Bhai Jim Jum (Putrajaya - IOI City Mall)

BJJ IOI City Mall, Lot LG-39, Level LG, IOI City Mall, Putrajaya, Lbh IRC, Ioi Resort, 62502 Putrajaya, Selangor, Putrajaya, 62502
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.