Shop Breena Beauty

on Atome
Shop Breena Beauty on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Breena Beauty

Breena Beauty is a results-driven, multi-tasking line developed for beauty minimalists & natural glam beauty glow-getter. Known for their award-winning local cult favourite makeup sponge, the Blending Pearl & ultra-soft vegan make up brushes. Founded in 2015 by a Malaysian beauty enthusiast with a mission to provide vegan, cruelty-free, permissible formulations beauty products to enhance confidence without compromising natural beauty.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Breena Beauty. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Breena Beauty dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Breena Beauty QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Breena Beauty dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Breena Beauty. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Breena Beauty (PJ - Cova Square)

L1-32 COVA SQUARE LEVEL 1J ALAN TEKNOLOGI TAMAN SAINS SELANGOR 47810 PETALING JAYA SELANGOR, Selangor, 47810
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.