Shop BS OPTOM

on Atome
Shop BS OPTOM on Atome
Download Atome

Tentang Jenama BS OPTOM

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di BS OPTOM. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan BS OPTOM dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan BS OPTOM QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di BS OPTOM dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan BS OPTOM. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

BS OPTOM (KL - Capital Square)

Lulu Hypermarket: No.2, Ground Floor, Lulu Hypermarket, Capital Square, Lot 159, Persiaran CapSquare, Off Jalan Munshi Abdullah, 50100 Kuala Lumpur., Kuala Lumpur, 50100

BS OPTOM (KL - Pertama Complex)

Pertama Complex: G71, Ground Floor, Pertama Complex, Jalan Tuanku Abdul Rahman, 50100 Kuala Lumpur., Kuala Lumpur, 50100

BS OPTOM (Shah Alam - Setia City Mall)

Setia City Mall, Lulu Hypermarket & Department Store Lot UG 101, Setia City Mall, No.7, Persiaran Setia Dagang, Bandar Setia Alam, Seksyen U13, 40170 Shah Alam, Selangor. (Besides Cosmetic Department), Selangor, 40170
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.