Shop Bubble Gum Nails
on Atome

Shop Bubble Gum Nails on Atome

Tentang Jenama Bubble Gum Nails

Bubble Gum Nails is your favourite go-to mani and pedi parlour. As the sister company of Bubble Gum Lash, Bubble Gum Wax and Bubble Gum X-thetic, you know that you'll leave their store looking and feeling fresh. ‘Look your best. Be your best’ with Bubble Gum Wax!

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Bubble Gum Nails. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Bubble Gum Nails dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Bubble Gum Nails QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Bubble Gum Nails dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Bubble Gum Nails. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Bubble Gum Nails (PJ - Jalan USJ 10/1A)

Bubble Gum Nails, No. 69, Jalan USJ 10/1A, Subang Jaya, 47620 Selangor, Selangor, 47620