Shop BYMIRASYA
on Atome

Shop BYMIRASYA on Atome

Tentang Jenama BYMIRASYA

Established in 2015, By Mirasya offers modest, exclusive, and trendy ready-to-wear apparel for women all around the world. They are single-minded in bringing comfortable yet affordable attires to Muslimah everywhere. Hijabs are their expertise while jubahs and tunics are hobbies! Their mission is to provide an easy way to all Muslimah to cover aurah modestly and trendily yet paying less to look beautiful. They always want women to look presentable, confident, and feel good when they wear By Mirasya. Modest. Exclusive. Trendy.

Gunakan Atome di BYMIRASYA MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanBYMIRASYA.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai BYMIRASYA atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Layar laman jenama

Cara membeli di BYMIRASYA dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan BYMIRASYA. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

BYMIRASYA (Shah Alam - Jalan Lengkuas C 16/C)

20-2, JALAN LENGKUAS C16/C, TAMAN KEN RIMBA SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR, Selangor, 40200