Shop Curtain Brother

on Atome
Shop Curtain Brother on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Curtain Brother

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Curtain Brother. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Curtain Brother dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Curtain Brother QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Curtain Brother dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Curtain Brother. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Curtain Brother (PJ - Empire Damansara)

F-108, Heritage Lane, Empire Damansara, Jalan PJU 8/8, Damansara Perdana, 47820 Petaling Jaya, Selangor, Selangor, 47820

Curtain Brother (PJ - My Loft Empire City)

D-10-02 Menara D, Myloft Empire City, Jalan PJU 8/8, Damansara Perdana, 47820 Petaling Jaya, Selangor, Selangor, 47820
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.