Shop Daniel Wellington

on Atome
Shop Daniel Wellington on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Daniel Wellington

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Daniel Wellington. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Daniel Wellington dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Daniel Wellington QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Daniel Wellington dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Daniel Wellington. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Daniel Wellington (KL - Pavilion Kuala Lumpur)

P4.08.00, Level 4, Pavilion Kuala Lumpur, 168 Jalan Bukit Bintang, 55100 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 55100

Daniel Wellington (PJ - 1 Utama Shopping Centre)

Lot FK2a, First Floor, 1 Utama Shopping Centre, No. 1, Lebuh Bandar Utama, Bandar Utama, 47800 Petaling Jaya, Selangor, Selangor, 47800

Daniel Wellington (PJ - Sunway Pyramid)

G1.18A, Ground Floor, Sunway Pyramid Shopping Mall, 47610 UEP Subang Jaya, Selangor, Selangor, 47610

Daniel Wellington (Sepang - Mitsui Outlet Park KLIA)

Lot No. G83A, Ground Floor, Mitsui Outlet Park KLIA, Persiaran Komersial, 64000, KLIA, Sepang, Selangor, Selangor, 64000
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.