Shop Dentist Malaya
on Atome

Shop Dentist Malaya on Atome

Tentang Jenama Dentist Malaya

Gunakan Atome di Dentist Malaya MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanDentist Malaya.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai Dentist Malaya atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Dentist Malaya dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Dentist Malaya. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Dentist Malaya (KL - Sentul Pasar)

S01-01, MAXIM CITYLIGHTS, JALAN, JALAN SENTUL PERDANA, SENTUL PASAR, 51100 KUALA LUMPUR, Kuala Lumpur, 51100

Dentist Malaya (KL - Wangsa Maju)

NO. G-13A, RESIDENSI FERA, KLINIK PERGIGIAN DENTIST MALAYA, 47, JALAN 34/26, WANGSA MAJU, 53300 KUALA LUMPUR, WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR, Kuala Lumpur, 53300