Shop FASHREVO

on Atome
Shop FASHREVO on Atome
Download Atome

Tentang Jenama FASHREVO

FASHREVO offers original and authentic branded fashion accessories from UK and USA, posted directly to your door, with a simple mission to bring the joy of branded fashion to the whole world.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di FASHREVO. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan FASHREVO dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan FASHREVO QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di FASHREVO dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan FASHREVO. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

FASHREVO (Bandar Baru Bangi - Seksyen 9)

6-37-03 JALAN MEDAN PUSAT BANDAR 8A, 43650 SEKSYEN 9, 43650 BANDAR BARU BANGI, SELANGOR, Selangor, 43650

FASHREVO (PJ - Kota Damansara)

62-G, Jalan PJU 5 / 21 The Strand, Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor, Selangor, 47810
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.