Shop Guan How Superbike

on Atome
Shop Guan How Superbike on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Guan How Superbike

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Guan How Superbike. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Guan How Superbike dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Guan How Superbike QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Guan How Superbike dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Guan How Superbike. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Guan How Superbike (Seberang Perai - Juru Auto City)

1680-G2B Jalan Perusahaan Highway Auto City, North-South Highway, Juru Interchange, 13600 Prai , Penang, Malaysia., Pulau Pinang [Penang], 13600
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.