Shop HOCK HENG TYRE & SERVICE ENTERPRISE
on Atome

Shop HOCK HENG TYRE & SERVICE ENTERPRISE on Atome

Tentang Jenama HOCK HENG TYRE & SERVICE ENTERPRISE

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di HOCK HENG TYRE & SERVICE ENTERPRISE. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan HOCK HENG TYRE & SERVICE ENTERPRISE dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan HOCK HENG TYRE & SERVICE ENTERPRISE QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di HOCK HENG TYRE & SERVICE ENTERPRISE dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan HOCK HENG TYRE & SERVICE ENTERPRISE. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

HOCK HENG TYRE & SERVICE ENTERPRISE (JB - Masai)

NO.46,JALAN BACANG 37,KOTA MASAI,81750 MASAI,JOHOR., Johor, 81750

HOCK HENG TYRE & SERVICE ENTERPRISE (JB - Pasir Gudang)

NO.28,JALAN TEMBIKAI 5,TAMAN KOTA MASAI,81700 PASIR GUDANG,JOHOR., Johor, 81700